Sport

Dacia Unirea la a 9-a înfrângere în acest sezon

Dacia Unirea la a 9-a înfrângere în acest sezon

Dacia Unirea n-a reușit să obțină nici un punct în deplasarea de la Pitești, acolo unde FC Argeș s-a impus fără drept de apel cu 4-1 (1-0), la capătul unui joc controlat în marea majoritate a timpului. 

În minutul 2 Năstăsie a centrat în careu, iar Tofan a reluat, cu capul, peste poartă. Brăilenii au ripostat două minute mai târziu cu un șut de la 25 de metri a lui Bebey, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 6 Tofan a şutat peste poartă din interiorul careului.

În minutul 25 Lu Yeufeng a reluat periculos cu capul din 6 metri, dar portarul Popescu a scos de la vinclu și a evitat deschiderea scorului. Peste numai un minut piteştenii au reuşit să deschidă scorul prin mijlocaşul Ionuţ Şerban care a finalizat o combinaţie cu atacantul Cătălin Barbu, cu un șut de la 6 metri, în colțul lung.

În minutul 33 Vasile Gheorghe a şutat de la marginea careului, însă balonul a trecut puțin peste transversală. Peste trei minute același jucător a șutat de la 7-8 metri,în portarul Avram.

După revenirea de la cabine, băieţii lui Emil Săndoi şi-au reluat asaltul la poarta oaspeţilor. În minutul 47 Raul Costin îl vede ieşit din poartă pe Avram şi şutează de la 25 de metri, însă portarul Brăilei s-a repliat şi a scos din vinclu. Peste două minute Vasile Gheorghe îi pasează pe culoar lui Cătălin Barbu, care rămâne singur cu Avram, însă atacantul piteştean se precipită şi trage în portar.

În minutul 59 Dacia Unirea putea să egaleze, dar Octavian Popescu a scos cu piciorul şutul lui Bebey, din interiorul careului, şi salvează FC Argeş de la primirea golului egalizator. După ce în minutul 64 Năstăsie a șutat de la 25 de metri în plasa laterală, în minutul 65 gazdele și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj, prin Şerban care îl execută pe Avram cu un şut din interiorul careului.

În minutul 72 brăilenii au redus din handicap prin nou-intratul Le Matayer Stephane, care a trimis pe jos, din interiorul careului, pe lângă portarul Popescu ieşit în întâmpinare.

În minutul 83  Alin Popa a centrat în careu, iar Vasile Gheorghe a reluat cu capul, în plasă, din 6 metri, refăcând diferența de două goluri.

În minutul 87 Enceanu trage în bara laterală din interiorul careului.

În minutul 90+3 Cătălin Barbu aînscris pentru 4-1 cu un lob de la 20 de metri, peste portarul Avram, consființind victoria piteștenilor lui Emil Săndoi în fața echipei lui Florentin Petre, la care și-au făcut debutul în Liga a 2-a juniorii Robu și Mihalcea.

FC Argeş: Popescu – Tofan, Turda, Hreniuc – Şerbănică, Stan (min. 65 Enceanu), Şerban, Vasile. Gheorghe, Raul Costin (min. 86 Panait) – Năstăsie (min. 70 A. Popa), Cătălin Barbu. Antrenor: Emil Săndoi.

Dacia Unirea: R. Avram – Gab. Niţă, Pleşa, B. Hamza, Manu – L. Coteţ (min. 86 Val. Robu), Lu Yuefeng – Van den Driest (min. 77 M. Mihalcea), Mucuţă (min. 68 Stephane Le Matayer), C. Ciucureanu – Bebey. Antrenor: Florentin Petre.

Dacia Unirea a rămas pe ultimul loc, cu 5 puncte după 14 etape. În etapa a XV-a, Dacia Unirea va întâlni pe teren propriu pe Petrolul Ploiești, sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 12.00.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •