Sport

Dacia Unirea invinsa din nou de Metalul Buzau

Dacia Unirea invinsa din nou de Metalul Buzau

Vineri dimineață, de la ora 11.00, pe terenul sintetic Cornel Negoescu din Buzău, Dacia Unirea Brăila a jucat cu Metalul Buzău, echipă aflată pe locul 4 în seria a II-a din Liga a 3-a. Buzoienii s-au impus cu 2-0 (1-0).

Metalul Buzău pare a fi ”nașul” echipei brăilene, după ce în majoritatea meciurilor amicale disputate între echipa pregătită de Valentin Stan și cea a lui Alin Pânzaru au fost câștigate de buzoieni.

Jucătorii brăileni au acuzat oboseala antrenamentelor intense, iar echipa pe care a trimis-o pe teren în primele 70 de minute Alin Pânzaru le-a dat posibilitatea celor de la Metalul să înscrie de două ori, ambele reușite fiind realizate de atacantul Alin Iacob.

Primul gol a fost marcat în minutul 2, pe o greșeală de plasament a portarului Chirilă, care a primit un gol pe colțul scurt la un șut din lateral. De altfel aceasta a fost singura fază periculoasă din prima repriză a celor de la Metalul, care și-au majorat diferența în prima jumătate a reprizei a doua.

Meciul de la Buzău a încheiat perioada de semicantonament a echipei brăilene, în care s-au pregătit la Galați, pe un teren sintetic, cu câte două antrenamente pe zi.

Alin Pânzaru a început meciul cu Metalul Buzău în formula: R. Chirilă – Al. Gîț, V. Olenic, C. Ghiocel, S. Sima – P. Cubleșan, M. Dima, G. Puia, C. Ciucureanu – A. Banyoi, J. Dushkaj.

Din minutul 70 echipa brăileană a schimbat garnitura și în ultimele 20 de minute, când scorul era deja 2-0, au jucat cu: Țicrea – Al. Niță, T. Țăranu, L. Ivan, A. Nicola – R. Vitan, C. Stănciulescu, Coteț (de la juniorii A), Mihai Mărgărit (de la juniorii A)- Al. Pop, Manea.

Fundașul central tunisian Ben Hamza a plecat în țara natală pentru a-și rezolva problemele cu actele, iar dacă va primi cartea verde ar putea fi legitimat la Dacia Unirea Brăila din primăvară.

Jucătorii Daciei Unirea Brăila vor avea liber până luni, iar săptămâna viitoare vor avea alte două meciuri amicale. De luni până miercuri antrenamentele echipei brăilene vor fi conduse doar de antrenorul secund Vlad Pavel, principalul Alin Pânzaru fiind la cursurile pentru Licența Pro.

Miercuri, 14 februarie, de la ora 15.00, vor juca în deplasare cu Unirea Slobozia, ocupanta locului 5 în seria a II-a din liga a 3-a.

Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12.00, Dacia Unirea Brăila va încheia seria meciurilor amocale cu un meci la Călărași, în compania celor de la Dunărea Călărași, liderul Ligii a 2-a, după 21 de etape.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •