Sport

Dacia Unirea invinsa cu 0-4 la Petrosani

Dacia Unirea invinsa cu 0-4 la Petrosani

Astăzi, de la ora 11.00, Dacia Unirea a evoluat în deplasarem la Petroșani, unde a întâlnit pe ACS Energeticianul. Meciul a contat pentru etapa a X-a din Liga a 2-a. Echipa pregătită de Florentin Petre nu a mai reușit să obțină măcar un punct în această deplasare, după ce în precedentele două terminase la egalitate, scor 2-2, meciurile cu CS Balotești și Metaloglobus București. Pe stadionul Jiul din Petroșani, Energeticianul a câștigat meciul cu Brăila cu scorul de 4-0 (1-0).

Chiar în primele minute ale meciului Avram a ieșit în marginea careului și a încercat să respingă un atac al gazdelor, dar l-a faultat pe Rusu. Neacșa a executat lovitura liberă, dar mingea a fost deviată de zidul brăilenilor în corner.

În minutul 13, după o acțiune prelungită a gazdelor la poarta lui Avram, fundașii Daciei Unirea au respins mai multe șuturi, dar mingea a ajuns în cele din urmă la Alexandru Neacşa, care l-a învins pe portarul Avram 1-0.

După primirea golului, elevii lui Florentin Petre au ieșit mai deciși la atac și au vaut câteva situații bune de a marca. La un contraatac al brăilenilor pe partea stângă, Bebey a driblat un fundaș al gazdelor și a trimis mingea în careu, dar un al fundaș al gazdelor a respins în corner. Brăilenii au solicitat penalty, pentru că jucătorul celor de la Energeticianul a lovit mingea cu mâna, dar centralul a considerat că șutul a fost prea de aproape și hențul a fost involuntar.

Tot în prima repriză, la o lovitură liberă bătută de Ciucureanu din lateral stânga, mingea a căzut în fața porții și apoi portarul Miron a respins în corner. Câteva minute mai târziu, Ciucureanu a executat o lovitură de la colț și a centrat în careu, de unde Lu Yeufeng a reluat cu capul peste poartă.

După pauză gazdele au preluat mai clar inițiativa și au avut o posesie mai bună, reușind să mai înscrie de trei ori. În minutul 68 Marius Tomozei a primit o pasă la marginea careului, de la Tudorache, a pătruns în suprafața de pedeapsă şi a trimis plasat pe lângă Avram, 2-0. În minutul 70 Le Metayer nu a reușit să lovească în plin mingea de la 10 metri și Miron a reținut.

În minutul 81 Manole a trimis pe culoar pentru Cosmin Ionică, iar acesta a împins mingea în plasă, pe lângă Avram, 3-0. În minutul 85, la o fază similară cu cea de la golul 3, Marius Cioiu l-a învins a patra oară pe Avram, stabilind și rezultatul final al meciului.

Energeticianul: Bg. Miron – Tomozei, C. Achim, D. Lung (min. 78 Ninu), Andr. Dragu, Gîrbiţă (min. 46 Laurenţiu Manole), C. Cristea, Al. Neacşa, Vl. Tudorache, Cioiu, Vl. Rusu (min. 23 C. Ionică). Antrenor: Marin Tudorache

Dacia Unirea: R. Avram – Gab. Niţă, A. Pleşa, Merville, V. Manu – M. Calu (min. 75 L. Coteț), Lu Yeufeng – M. Maxin, R. Vitan, Ciucureanu (min. 70 Van Der Driest) – B. Bebey (min. 60 Sthepan Le Metayer). Antrenor: Florentin Petre.

Dacia Unirea rămâne și după etapa a X-a fără nici o victorie și ocupă locul 20 cu doar 4 puncte. În etapa a XI-a Dacia Unirea va întâlni miercuri, 13 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Brăila, pe ASU Politehnica Timișoara.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •