ProBr

Dacia Unirea Braila s-a intors cu toate punctele de la Berceni

Dacia Unirea Braila s-a intors cu toate punctele de la Berceni
Dacia Unirea Braila s-a intors cu toate punctele de la Berceni
Dacia Unirea Braila s-a intors cu toate punctele de la Berceni

Dacia Unirea Brăila a reușit să obțină a doua victorie în deplasare în acest început de campionat al Ligii a 2-a. Elevii lui Alin Pânzaru, care s-au deplasat la Berceni datorită sprijinului financiar primit de la Florin Cîrligea, care a promis pentru luni și plata unei jumătăți dintr-un salariu, au dat dovadă de caracter și au jucat la victorie meciul cu echipa antrenată de Marin Dragnea.

Gazdele au deschis scorul în minutul 4, când mijlocașul dreapta al gazdelor Marian Neagu a încheiat o acțiune personală cu un șut din colțul careului, la vinclul porții apărate de Mitrea. În minutul 15 Mitrea a intervenit excelent la o lovitură de cap a lui Pădurețu și a evitat majorarea scorului. Brăilenii nu au picat moral după primirea acestui gol rapid și au ieșit la atac, punând în pericol poarta adversă, în minutul 19 când Muscă a trimis peste poartă. Gazdele au mai avut o situație de a majora scorul, pe un contraatac, dar fundașii brăileni s-au repliat și au îndepărtat pericolul.gol ivan

În minutul 28, la o lovitură liberă de pe stânga, Necoară a centrat în careu și Laurențiu Ivan, urcat în atac, a reluat cu capul în plasă, restabilind egalitatea. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil pe tabela de marcaj, doar Frunză părăsind terenul accidentat ușor în minutul 35, căpitanul echipei fiind înlocuit cu Pușcașu.gol puscasu

În minutul 61, Pușcașu a reluat cu capul o centrare a lui Necoară, portarul Manciu a respins, dar mingea a trecut de linia porții, la semnalizarea tușierului centralul Amorăriței validând golul, iar Dacia Unirea a trecut în avantaj pe tabela de marcaj. După golul lui Pușcașu jocul s-a desfășurat într-o singură direcție, spre poarta gazdelor.

Rezultatul final a fost stabilit de Necoară, în minutul 74. Mijlocașul brăilean a primit o pasă venită de pe dreapta de la Pușcașu și a trimis cu capul peste portarul Manciu de la marginea careului, majorând diferența pe tabela de marcaj. Din minutul 85 gazdele au rămas în 10 oameni, după ce Pădurețu a primit al doilea galben, dar nu s-a mai întâmplat nimic pe tabela de marcaj.

ACS Berceni: Manciu – E. Nicu (min. 65 Pătrașcu), Cioranu, Fâşie, A. Radu – M. Neagu, Ettien, Pădureţu, C. Mihai – L. Dobre (min. 80 Lungu), Cană (min. 46 Ionică). Antrenor: Marin Dragnea

Dacia Unirea Brăila: Mitrea – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Olenic -Roşu, Frunză (min. 35 Puşcaşu), Onofraş (min. 67 Iosofache), Necoară (min. 81 Moise) – Muscă. Antrenor: Alin Pânzaru.

Celelalte rezultate din etapa a IV-a, seria I:

18 septembrie, ora 19:00
Farul Constanţa – Academica Clinceni 4-1 (1-0). Au marcat: Daniel Ion (34, 88), Sorin Chiţu (80 – pen.), Alin Dobrosavlevici (87 – autogol), respective Benjamin Kuku (64).

19 septembrie, ora 11:00
SC Bacău – Rapid CFR Suceava 1-0 (0-0). A marcat Teodor Ignea (77)
FC Oţelul – Bucovina Pojorâta 2-1 (0-0). Au marcat: Cârjan (47), C. Miron (73), respectiv Buhăceanu (75).
CS Baloteşti – Dunărea Călăraşi 1-1 (0-0). Au marcat: Claudiu Herea (90+4 – pen.), respectiv Valentin Alexandru (69)
Gloria Buzău – Rapid Bucureşti 1-2 (0-1). Au marcat: Adrian Răduca (87 – pen.), respectiv Răzvan Tradu (45+3, 90)
Ceahlăul Piatra Neamț a stat.

După patru etape Dacia Unirea Brăila se află pe locul 2 cu 9 puncte și golaveraj 5-2, primul loc fiind ocupat de Rapid București, tot cu 9 puncte, dar golaveraj 6-2. Pe locul 3 se află nou promovata Dunărea Călărași, cu 8 puncte, singura echipă neînvinsă după patru meciuri.

Joi, 24 septembrie, de la ora 16.30, Dacia Unirea Brăila va juca în șaisprezecimile Cupei României cu Dinamo București, iar în etapa a V-a va juca tot pe stadionul Municipal din Brăila cu CS Balotești, duminică, 27 septembrie, de la ora 11.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •