Sport

Dacia Unirea Brăila întâlnește mâine seară pe Dinamo București

Dacia Unirea Brăila întâlnește mâine seară pe Dinamo București

Marți seara, în nocturnă, pe stadionul Oțelul din Galați, Dacia Unirea Brăila va întâlni în cadrul șaisprezecimilor Cupei României pe Dinamo București. 

Partida se dispută la Galați după ce televiziunile care dețin drepturile de transmisie a meciurilor din Cupa României au decis televizarea meciului dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București, de la ora 21.30. Cum la Brăila nu există nocturnă și nici posibilitatea financiară de a aduce una mobilă, meciul se va juca la Galați, la propunerea clubului din Brăila.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe 24 septembrie 2015, tot în Cupa României, meci disputat atunci pe stadionul Municipal din Brăila. Atunci Dinamo s-a impus cu 3-2 după ce la pauză Brăila a condus cu 1-0 printr-un gol marcat de Cosmin Necoară din penalty. După pauză Gnohere a marcat de trei ori pentru Dinamo, iar pe finalul meciului Alexandru Muscă a redus din handicap.

Tot în Cupa României o confruntare între cele două echipe a mai avut loc în 2004, când se juca pe sistemul tur-retur. Atunci Dinamo a câștigat ambele meciuri, 2-0 la Brăila și 1-0 la București.

Meciul de marți seara va fi arbitrat de o brigadă avându-l la centru pe Andrei Florin din Târgu Mureş, ajutat de arbitrii asistenți Popescu Adrian din Craiova și Arusoaiei Ovidiu din Piatra Neamţ. Arbitru de rezervă va fi Anghelinei Bogdan Ionuţ din Galaţi. Observatori la acest joc au fost delegați Daniel Scânteie din Bacău și Cristian Nica din Ploiești.

Andrei Florin din Târgu Mureş a arbitrat echipa brăileană în alte 6 meciuri, din care a câștigat două, a pierdut trei și unul s-a terminat la egalitate. Ultimul meci al Brăilei la care la centru a fost Andrei Florin s-a jucat în aprilie 2018, când Dacia Unirea a fost învinsă pe teren propriu de AFC Hermannstadt, scor 0-6.

Prețul biletelor pentru meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București este de 10 lei și pot fi procurate marți între orele 9:00-16:00 de la stadionul Municipal din Brăila și la stadionul Oțelul din Galați începând cu ora 10.30 până la începerea meciului. Accesul spectatorilor pe stadionul “Otelul” se va face de la ora 19:30.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •