Sport

Galerie foto: Dacia Unirea Braila egal fara gol in meciul cu UTA

Galerie foto: Dacia Unirea Braila egal fara gol in meciul cu UTA

Dacia Unirea Brăila a trecut de etapa a treia din Liga a 2-a și a obținut un nou egal în fața celor de la UTA, de data aceasta fără să rimească gol. În ciuda faptului că nu a pierdut, echipa brăileană este departe de a arăta omogenitate și doar intervențiile portarului Avram au făcut ca tabela să rămână neschimbată până la finalul meciului.

Prima fază periculoasă de poartă au avut-o cei de la Dacia Unirea, în minutul 6, dar Vitan nu a ajuns la centrarea lui Maxin. În minutul 9 Avram a reținut fără probleme lovitura de cap a lui Rus, în urma unui corner executat de Vădrariu. Trei minute mai târziu Rus nu a reușit să reia din 8 metri spre poartă o centrare de pe dreapta a lui Stahl. La faza următoare Rus a reușit să șuteze la centrarea lui Stahl, dar Avram a respins cu piciorul.

În minutul 22 Stahl a trecut ușor de Coteț și a centrat în careu, Rus a pasat în spate la Coulibaly, dar șutul acestuia de la 16 metri a fost reținut de Avram.În minutul 37 Enescu a pasat în adâncime pentru Rus, acesta l-a driblat pe Avram și a căzut în careu solicitând penalty, dar centralul i-a acordat cartonaș galben pentru simulare.

În minutul 39 Liviu Gheorghe a executat o lovitură liberă și a centrat în careu, dar lovitura de cap a lui Hamza a fost reținută de Bodea. Acesta a degajat lung la Vădrariu, care a intrat în careu, dar a trimis spre poartă, slab, ca o pasă la portarul gazdelor. Ultima fază importantă a primei reprize s-a consumat în minutul 44, când Hâmpea a pătruns în careu pe stânga și a centrat în fața porții, dar Benga a respins din fața lui Vitan și scorul la pauză a rămas 0-0, deși UTA a dominat jocul, însă nu a găsit drumul spre finalizare.

Partea a doua a meciului a început cu două situații periculoase create de echipa brăileană. În minutul 48 Crăciun a trimis cu capul din 7 metri pe lângă poartă, iar un minut mai târziu Maxin a pătruns în careu și a șutat pe colțul scurt, dar Bodea a reținut.

Oaspeții au revenit în ofensivă și în minutul 52 Enescu i-a pasat în adâncime lui Rus, acesta a intrat în careu, dar a șutat în portarul Avram. Două minute mai târziu Vădrariu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, dar mingea a trecut mult peste poarta brăilenilor.

în minutul 61 Enescu a primit o pasă de la Vădrariu și de la 12 metri a șutat spre poartă, dar Hâmpea a întins piciorul și a respins o minge care se îndrepta spre gol. Un minut mai târziu Copaci a centrat de pe stânga, dar Culibaly nu a ajuns bine la minge și a trimis cu vârful bocancului pe lângă poartă. Apoi Costin a centrat de pe dreapta până în partea opusă, dar șutul lui Copaci s-a lovit de niță și mingea a ieșit în corner, deși oaspeții au solicitat penalty pentru un presupus henț al lui Niță. Un minut mai târziu Stahl a șutat de la 17 metri, dar Avram a scos de sub transversală în corner.

După iureșul arădenilor meciul s-a mai domolit, cu multe întreruperi, în care jucătorii acuzau crampe. În minutul 75 Costin a pătruns în careu pe partea dreaptă și a șutat la colțul lung, dar Avram a avut un reflex foarte bun și a respins în lateral.

În minutul 78 Coteț i-a trimis o pasă lungă lui Niță, care a pătruns spre poarta oaspeților, dar a fost blocat la 10 metri de poartă de Manea, care a trimis în corner.

În minutul 84 Al. Pop a centrat în careu, dar lovitura cu capul a lui Copaci a fost reținută de Avram. Un minut mai târziu Pleșa a șutat de la distanță, dar Bodea nu a avut probleme să rețină mingea. Brăilenii au continuat să atace, încurajați și de cei circa 700 de spectatori prezenți în tribune, dar execuția pe spate a lui calu, la centrarea lui Maxin, a trecut pe lângă poartă.

În minutul 90+2 Maxin a trimis o nouă centrare în careu, dar lovitura cu capul a lui Calu a fost prea slabă pentru a-i pune probleme lui Bodea și meciull s-a terminat 0-0 spre dezamăgirea arădenilor.

Dacia Unirea Brăila: Raul Avram – G. Niță, Merville, Hamza, Coteț – Lu Yuefeng, L. Gheorghe (min. 69 A. Pleșa) – Ciucureanu (min. 46 M. Calu), Maxin, Hâmpea – R. Vitan (min. 46 S. Crăciun). Antrenor: Gheorghe Barbu.

UTA: Bodea – Costin, Al. Manea, Benga, Copaci – Enescu, Stahl (min. 67 N. Ianoș), Petra (min. 58 Matei), Coulibaly – Vădrariu, C. Rus (min. 76 Al. Pop). Antrenor: Ionuț Popa.

În etapa următoare Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la Academica Clinceni.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •