Sport

Dacia Unirea Brăila a terminat la egalitate amicalul cu Sporting Liești

Dacia Unirea Brăila a terminat la egalitate amicalul cu Sporting Liești

Sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila a susținut o nouă partidă de verificare, de la data aceasta la Liești, cu echipa de Liga a 3-a, Sporting Liești. Partida a fost una echilibrată, încheiată cu scorul de 3-3 (1-1).

Prima repriză a început mai bine pentru echipa gazdă, care a reușit să deschidă și scorul prin Dănăilă în minutul 12. Brăilenii au revenit pe final de repriză și au avut o prestație mai consistentă, reușind să egaleze în minutul 34. Sahru a centrat de pe dreapta în careu, fundașii celor de la Liești au respins până la Daniel Mihalcea, care a șutat de la marginea careului într-un apărător al gazdelor, dar mingea a revenit la el și a șutat din interiorul careului, pe colțul scurt, marcând pentru 1-1. În rest prima repriză nu a mai avut ocazii de gol, doar situații de poartă pentru ambele echipe.

Repriza a doua a început foarte bine pentru echipa brăileană, cu pressing sus. Brăilenii au marcat pentru 2-1 în minutul 48, în urma unui corner. Fundașii de la Sporting au respins până la Mario Anghel, care a reluat spre poartă, dar portarul a respins în lateral până la Alexandru Sahru care a șutat din interiorul careului sub bară , 1-2. În minutul 54 Mihai Mușea a combinat pe partea stângă cu Mario Anghel, primul a centrat pe jos, în fața porții, iar Sahru a reluat de pe colțul lung, cu latul, 3-1.

Antrenorul Florentin Petre a operat mai multe schimbări în echipă după minutul 65 și cei de la Liești au preluat inițiativa și au marcat de două ori, Prima dată, în urma unui corner Jean Prunescu a respins cu capul, dar mingea l-a lovit pe Izmană și a intrat în poartă pe colțul scurt. Pe un contraatac pe partea dreaptă, mingea a fost centrată în fața porții și Iancu a reluat în poartă pentru 3-3. Dacia Unirea a mai avut o ocazie de gol prin Alexandru Izmană, care singur cu portarul, de la marginea careului a șutat peste poartă.

Dacia Unirea Brăila a început în formula: Iulian Moldoveanu – Leonard Coteț, Andrei Pleșa, Jean Prunescu, Mihai Mușea – Alexandru Sahru, Alexandru Izmană, Daniel Mihalcea, Valentin Robu – Dragoș Cheleș, Marius Moroianu. În repriza a doua au mai intrat portarul Roberto Chirilă și jucătorii de câmp: Robert Mardale, Marius Dulă, Alexandru Duțu, Răzvan Băcanu, Mario Anghel și Rareș Băluță.

Miercuri, 13 februarie, de la ora 15.00, Dacia Unirea Brăila va susține un nou meci amical, la Slobozia, cu Unirea Slobozia, echipă aflată pe locul 2 în seria a II-a din Liga a 3-a.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •