Sport

Dacia Unirea a mai bifat trei transferuri inaintea meciului de la Balotesti

Dacia Unirea a mai bifat trei transferuri inaintea meciului de la Balotesti

Dacia Unirea Brăila a mai legitimat în ultimele zile din perioada de transferuri 3 jucători străini, un fundaş stânga, un mijlocaş ofensiv şi un atacant.  Cei trei, alături de fundașul de la U Cluj, Victor Manu, vor putea să evolueze sâmbătă, 8 septembrie, în deplasarea de la Balotești.

Dacia Unirea Brăila va trebui să lupte pentru obținerea a cel puțin un punct în meciul de sâmbătă, de la ora 11.00, cu CS Balotești, echipă care în cinci etape a acumulat un singur punct. E drept că nici echipa brăileană nu are o situație mai roz, ea câștigând două puncte în cinci etape, cu 3 goluri marcate și 14 primite.

După ce luni a fost anunțată aducerea sub comanda lui Florentin Petre a lui Victor Manu, de la U Cluj, conducerea clubului din Brăila a mai perfectat încă trei transferuri. Nici unul dintre jucătorii aduși nu are însă un CV impresionant, neavând experiențe fotbalistice în eșaloane superioare.

Astfel, s-a reușit perfectarea transferului pentru olandezul cu origini angoleze Adreano van den Driest. În vârstă de 26 de ani acesta joacă pe postul de fundaș dreapta. Ultima dată a evoluat la Achilles Veen, o echipă de Liga a 5-a din Olanda.

Ca mijlocaş ofensiv a fost adus un englez în vârstă de 19 ani, Luke Tan Xian. Acesta este venit din iarnă în Romnia, și a fost legitimat la ACS Şirineasa, actuala Energeticianul, unde nu a apucat să joace deloc. În vară a fost în teste pe la Luceafărul Oradea şi ACS Poli, unde nu a convins.

Ultima noutate este atacantul francez, cu origini marocane Stephane Le Metayer. Născut pe 9 decembrie 1992, Le Metayer a fost ultima dată legitimat la Ermis Zonianon, o echipă de ligă a treia din Grecia. În cariera sa a mai trecut pe la Brighton U21, Crawley U18 în ligile inferioare engleze, Red Star FC B, Sénart-Moissy sau JA Drancy – în ligile inferioare din Franța.

Dintre achizițiile din vară deja s-a renunțat la Norris Ichim și Roland Stănescu.

Pentru meciul de sâmbătă cu CS Balotești, Florentin Petre nu se va putea baza pe Gabriel Niță, care mai are de ispășit două etape de suspendare după cartonașul roșu primit în meciul cu Academica Clinceni.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •