Sport

Dacia Unirea a castigat primul amical din cantonamentul de la Poiana Brasov

Dacia Unirea a castigat primul amical din cantonamentul de la Poiana Brasov
Dacia Unirea a castigat primul amical din cantonamentul de la Poiana Brasov
Dacia Unirea a castigat primul amical din cantonamentul de la Poiana Brasov

Miercuri, 1 februarie 2017, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila a jucat primul meci amical din această iarnă, pe terenul sintetic ICIM din Braşov. Elevii lui Alin Pânzaru au câștigat cu 3-2 (1-1) partida cu AFC Hărman, echipă aflată pe locul al doilea în Seria I a Ligii a 3-a. Meciul s-a desfăşurat pe durata a două reprize de câte 50 de minute fiecare.

Dacia Unirea a deschis scorul în minutul 25 prin Mădălin Calu, care a primit o pasă în adâncime de la Paul Ioan. În prima repriză brăilenii au mai avut câteva ocazii de gol prin Costel Roşu, Calu şi Mucuţă, dar brașovenii au egalat în minutul 30 prin Vlad Boția.

Repriza a doua a fost dominată de brăileni. Răzvan Adăscăliței a readus Brăila în avantaj, în minutul 51, reluând în plasă o minge centrată din lovitură de la colțul terenului executată de Cătălin Stănciulescu. În minutul 58 Pușcașu a pătruns în careu și l-a învins pe portarul Tănase. Andrei Pușcașu a mai avut două șuturi periculoase spre poarta adversă, însă de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poartă. În ultimul minut de joc al meciului, la singura şansă de gol din această parte a amicalului, AFC Hărman a redus din handicap.

Dacia Unirea Brăila a jucat în prima repriză în următoarea formulă: Olaru – G. Niţă, G. Puia, L. Ivan, Necoară – C. Roşu, P. Ioan, Olenic, Iosofache – M. Calu, Mucuţă.

În repriza a doua pentru brăileni au jucat: Mitrea – Ed. Oprea, Moglan, Ghiocel, Stănciulescu – R. Roşoagă, D. Oprea, Adăscăliţei, Ciucureanu – M. Iordache, Puşcaşu. Cosmin Neagu şi Marius Dima, nerefăcut complet după accidentarea din toamnă, au fost menajaţi.

Următorul meci de verificare este programat în ultima zi a cantonamentului de la Poiana Brașov. Dacia Unirea Brăila va întâlni sâmbătă, 4 februarie, de la ora 13.00, pe stadionul din Valea Călugărească, pe Petrolul Ploiești, echipă care evoluează în Liga a 4-a din Prahova.

“Cantonamentul este asigurat de domnul Cârligea, despre transferuri vom mai vorbi abia după ce vom primi veşti bune privind finanţarea, de la autorităţi. Variante avem, dar urmează să vedem dacă le vom finaliza aşa cum ne-am dori. Deocamdată suntem bucuroşi că întreg lotul este valid, că nu sunt probleme de sănătate şi sper ca toţi jucătorii să termine în picioare acest cantonament”, a declarat Alin Pânzaru.

foto: Monitorul Expres

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •