Sport

Dacia Unirea a castigat cu 1-0 amicalul cu Otelul Galati

Dacia Unirea a castigat cu 1-0 amicalul cu Otelul Galati

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri de la ora 11.00 al cincilea meci amical din perioada pregătirilor de iarnă. Adversara din acest joc a fost echipa de pe locul 4 în seria I a Ligii a 3-a, Oțelul Galați. Echipa antrenată de Alin Pânzaru s-a impus cu 1-0 (1-0), unicul gol al meciului fiind marcat de Alexandru Pop în minutul 43.

Jucătorii lui Alin Pânzaru au dominat prima repriză și au avut mai multe șuturi la poarta apărată de Udeanu. În minutul 6 Manea a șutat de la 22 de metri, poziție centrală, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 9 la o acțiune pe partea dreaptă a brăilenilor Niță a centrat în careu, iar pop a reluat de la 14 metri, însă portarul a respins în corner. În minutul 40 Manea a scăpat pe partea stângă, a șutat din careu, dar portarul Oțelului a respins cu piciorul în lateral. În minutul 43 brăilenii au recuperat o minge în propria jumătate, Anghelina l-a deschis cu o pasă lungă pe Nicola, care i-a trimis o pasă la întâlnire lui Manea, iar mijlocașul brăilenilor a intrat în careu pe partea stângă și a centrat în fața porții, de unde Pop a îndeplinit o simplă formalitate, împingând mingea în plasă din 3 metri.

După pauză gălățenii au avut o posesie mai bună, dar fără faze periculoase la poarta lui Țicrea. Dacia Unirea a mai avut câteva atacuri rapide, dar fără a crea probleme la poarta adversă. În minutul 75 Țicrea a ieșit la marginea careului să respingă un contraatac al gazdelor și l-a faultat la 17 metri pe Cârjan. Lovitura liberă a fost executată peste zid, dar și peste poarta echipei brăilene.

În minutul 79, după un atac prelungit al gălățenilor, Olenic a degajat mingea în față pentru Dushkaj, acesta a trimis mai departe pentru Banyoi, dar acesta și-a făcut mingea prea lungă și portarul gălățean a ieșit și a degajat în aut.

Dacia Unirea au jucat în prima repriză în formula: Țicrea – Al. Niță, T. Țăranu, B. Hamza, Nicola – Anghelina, Stănciulescu – R. Vitan, O. Bucur, S. Manea – Al. Pop.

La pauză Alin Pânzaru l-a înlocuit pe Bucur cu Ciucureanu, iar din minutul 70 au fost făcute și celelalte schimbări, astfel că Dacia Unirea a jucat în formula: Țicrea – Al. Gîț, Olenic, Ghiocel, Sima – Puia, M. Dima, Cubleșan, Jurgen Dushkaj – Ciucureanu, Banyoi. Din minutul 76 a fost trimis în poartă Roberto Chirilă, care l-a înlocuit pe Țicrea.

Antrenorul Oțelului Galați, Alexandru Ciobanu a început partida în următoarea formulă: Udeanu – David, Gâță, Matei, Sevastian – R. Moglan, Chiriac – Bârlădeanu, Necșulescu, Al. Vasile – Silvestre.

În repriza secundă au fost utilizați: Vlasie – Oprea, R. Moglan, Ilie, Manău – M. Vlad, Necșulescu (min. 65 Crihană) – Bârlădeanu (min. 65 Bahnașu), Muscă, Stoian – Cârjan.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •