Sport

Cuza Sport Braila U18, prima victorie in Grupa Valorica A

Cuza Sport Braila U18, prima victorie in Grupa Valorica A

Cuza Sport Braila U18, prima victorie in Grupa Valorica ADuminica dimineata, in sala de sport a Colegiului National Nicolae Balcescu din Braila, baschetbalistii de la CS Cuza Sport Braila U 18, au obtinut prima victorie din seria 3 a Grupei Valorice A.

Dupa trei infrangeri si un meci restant, baschetbalistii de la Cuza Sport au reusit sa obtina prima victorie in fata celor de la CSS Medias, echipa care nu castigase nici ea vreun meci din aceasta serie. Baschetbalistii braileni au castigat cu 73-41, dupa ce in etapa trecuta au obtinut un rezultat strans in deplasarea de la Colegiul National Aurel Vlaicu 1 Bucuresti, scor 60-54 pentru bucuresteni. Ultima etapa din Grupa Valorica A va avea loc pe 3 martie, cand baschetbalistii braileni vor primi replica celor de la LPS Focsani, ocupanta locului secund in serie. Pe data de 9 martie, brailenii vor face deplasarea la Medias pentru meciul restanta, care a fost amanat din data de 27 ianuarie, datorita timpului nefavorabil care nu a permis deplasarea la Medias.

In clasamentul seriei CN Aurel Vlaicu 1 ocupa prima pozitie, la egalitate de puncte cu LPS Focsani, cate 9 puncte, dar bucurestenii au avantajul cosaverajului meciurilor directe. Brailenii ocupa dupa aceasta victorie locul 3, cu 5 puncte, cosaveraj 234-272, iar ultima pozitie este ocupata de CSS Medias, cu 4 puncte, fara nici o victorie, cosaveraj 175-322. Componenta echipei U18: Eugen Panturu, Ionut Picus, Marcel Hornea, Radu Stanciu, Andrei Moraru, Felix Cotet, Dragos Ion, Stefan Negoita, Razvan Ilie, Catalin Mustata, Mihnea Andrei.

Echipa U15 de la CS Cuza Sport Braila se lupta pentru calificarea la turneul semifinal destinat categoriei de varsta 1998-1999. In perioada 16-17 februarie 2013, la Galati, in al doilea turneu din seria 2, Grupa valorica A, brailenii au obtinut o victorie la “masa verde” cu ACS Dan Dacian 2 si a fost invinsa de CS Dinamo CSS 6 Bucuresti cu 71-70 si de LPS Galati, cu 45-44 si ocupa locul 3 in serie cu doua victorii si patru meciuri pierdute.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.