Sport

Cu un om în minus mai bine de jumătate de oră, CS Făurei a terminat la egalitate meciul cu CS Tunari

Cu un om în minus mai bine de jumătate de oră, CS Făurei a terminat la egalitate meciul cu CS Tunari

CS Făurei a făcut un joc bun în meciul de pe teren propriu cu CS Tunari, în etapa intermediară desfășurată la mijlocul acestei săptămâni. Echipa fraților Nicoliță a obținut o remiză pe teren propriu cu echipa ilfoveană, deși a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om mai puțin.

CS Tunari a deschis scorul în minutul 18. După un aut de margine bătut pe partea stângă a apărării celor de la Făurei, mingea a căzut în zona careului d 6 metri și George Ivan scăpat de marcajul lui Băicoianu i-a luat fața acestuia și a marcat cu latul, la colțul lung, 0-1. În minutul 39 CS Făurei a egalat. Fineas Roată a centrat din partea dreapta de atac a gazdelor și l-a găsit pe linia de 16 metri pe George Dragomir. Acesta a făcut o preluare și a înscris cu un șut în vinclul porții.

În minutul 57 Dan Percă a fost eliminat pentru o intrare cu talpa în zona gambei la un adversar. Cu un om mai puțin pe teren cei de la Făurei au reușit să înscrie și să treacă la conducere în minutul 62. Bănel Nicoliță i-a trimis o pasă în adâncime lui Stelică Nicoliță, acesta a urmărit mingea și a intrat în careu, iar fundașul central al oaspeților l-a faultat pe atacantul gazdelor și arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Cel care și-a asumat execuția a fost Andrei Pușcașu, care a marcat pentru 2-1.

Oaspeții au egalat în minutul 75 după o greșeală a mijlocașului stânga Iliescu. Acesta a fost tras de tricou și s-a oprit din alergare, dar arbitrul brașovean Octavian Ciucanu n-a acordat nimic. Cei de la Tunari au intrat în posesia mingiei și au trimis- în careu, în zona punctului de la 11 metri și Ionuț Pădineanu a înscris în colțul lung, 2-2.

Având în vedere că au jucat circa 35 de minute cu un om în minus în fața uneia dintre echipele bune din serie, rezultatul de egalitate poate fi considerat unul bun.

CS Făurei a jucat în formula: Stavrev – Băicoianu, Bănel Nicoliță, Agache, Dragomir – D. Percă, Iliescu, Roată, Apostol – S. Nicoliță, A. Pușcașu.

CS Făurei se află pe locul 9 cu 23 de puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00, va juca pe terenul echipei de pe locul 2, AFC Unirea Slobozia.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •