Sport

CS Faurei si Viitorul Ianca semi-esecuri pe teren propriu, in etapa a III-a din play-off

CS Faurei si Viitorul Ianca semi-esecuri pe teren propriu, in etapa a III-a din play-off

Primele două clasate din turneul play-off al Ligii a 4-a, CS Făurei şi Viitorul Ianca au obținut doar remize pe teren propriu, în meciurile din etapa a III-a cu ACS Comunal Cazasu, respectiv Voinţa Vişani. Cele două pretendente la câștigarea Ligii a 4-a nu au reușit să obțină victorii pe teren propriu și lupta rămâne deschisă. 

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a din play-off:

Viitorul Ianca – Voința Vișani 2-2 (1-1). Echipa din Ianca a deschis scorul rapid prin Cosmin Necoară și păreau că pot câștiga acest meci după ce în minutul 9 conduceau cu 1-0. În minutul 26 Aurel Nazîru a restabilit egalitatea, care s-a menținut până la terminarea primei reprize. În partea a doua a jocului Marius Barbu a adus din nou echipa gazdă în avantaj în minutul 54, dar în minutul 59 Nazîru a egalat din nou. În ultimele 30 de minute ale partidei Viitorul Ianca nu a reușit să mai înscrie golul victoriei și meciul s-a terminat nedecis.

Viitorul Ianca: Jalbă – Necoară, Zăgan, Smeu, M. Ion, Postolea, Colniceanu, Ghiviciu, D. Cazan, V. Durbacă, A. Crăciun. Au mai jucat: A. Ciucașu, Burlacu și M. Barbu

Voința Vișani: Toader – Grecu, Perian, Cazacu, Bulancea, A. Nazîru, A. Radu, Neguț, S. Butiseacă, Pungă, Dobrică. Au mai jucat: Vasile Roger și I. Sava.

CS Făurei – ACS Comunal Cazasu 1-1 (1-0). Echipa gazdă, a deschis scorul în minutul 26 prin Bănel Nicoliţă, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Meciul s-a echilibrat, iar în ciuda jocului mai ofensiv CS Făurei nu a reuşit să mai înscrie în poarta echipei pregătite de Marian Samuilă. În minutul 90+3 Ionuţ Matei a intrat în careul gazdelor, a driblat un apărător şi a fost faultat în momentul şutului de Moroianu, iar centralul Dorin Burloiu din Galaţi a arătat punctul cu var. Banciu a executat lovitura de la 11 m, iar G. Tudor a respins mingea în faţă, însă tot Banciu a reuşit să o trimită în plasă, iar partida de la Făurei s-a încheiat la egalitate, 1-1.

CS Făurei: Tudor – Grozea, B. Nicoliță, Moroianu, Al. Cotigă, Tudose, Baicu (min. 68 I. Bratosin) , Percă, Mâță (min. 90+1 V. Cloșcă), Huțu (min. 51 V. Gheorghe), S. Nicoliță.

ACS Comunal Cazasu: Drăgan – Licitonschi, Piașu, Popescu, N. Cazan, Gologan, Toader (min. 62 Graur), Pavelescu, Avramescu, I. Matei, V. Banciu.

În etapa a IV-a sunt programate meciurile: ACS Comunal Cazasu – Viitorul Ianca și Voința Vișani – Voința Șuțești. CS Făurei va sta. În clasament conduce CS Făurei cu 28 de puncte, urmată de Viitorul Ianca cu 27 de puncte (un meci mai puțin) și Comunal Cazasu cu 24 de puncte (un meci mai puțin).

Rezultate înregistrate în etapa a III-a din play-out:

Pandurii Tudor Vladimirescu – Gloria Movila Miresii 4-1 (2-1). Au marcat: Goleanu (25, 41), Simion (74), Mogoș (82), respectiv Spiță (33).

Viitorul Însurăței – Dunărea Tichilești 5-4 (1-2). Oaspeții au dominat meciul până în ultimul sfert de oră al partidei. În minutul 63 Dunărea Tichilești conducea cu 4-1, prin golurile marcate de Novac (6), Sfîrtoc (21, 60) și R. Tudor (63), golul celor de la Însurăței fiind marcat de Marius Moldoveanu în minutul 11. Pe finalul partidei Viitorul Însurăței a mai marcat de patru ori prin Mariniuc (74), Marian Moldoveanu (78), Marius Moldoveanu (87) și Cosmin Mucea (90+2).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •