Sport

CS Făurei remiză albă pe teren propriu în etapa a X-a

CS Făurei remiză albă pe teren propriu în etapa a X-a

CS Făurei spera să lege a doua victorie la rând, după ce în etapa a IX-a câștigase la Modelu. Echipa lui Bănel Nicoliță a controlat meciul, în special în repriza a doua, dar nu a reușit să-și apropie al treilea succes din acest sezon în seria a II-a din Liga a 3-a. După un meci în care prima repriză a fost echilibrată, iar în a doua echipa lui Bănel Nicoliță a ratat mai multe ocazii de gol, partida dintre CS Făurei și Axiopolis Sport Cernavodă s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Repriza I a fost una echilibrată, fără mari ocazii de gol, ambele echipe închizând drumul spre propria poartă. În partea a doua CS Făurei a atacat mai insistent și și-a creat mai multe ocazii de gol, dar mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Echipa gazdă a fost superioară celor de la Cernavodă la capitolul posesie a mingiei, dar și a fazelor de poartă.

Mai întâi Bănel Nicoliță a executat o lovitură liberă, dar mingea a lovit transversala. Apoi, la o altă lovitură liberă executată tot de Bănel Nicoliță, portarul Puia a reținut în doi timpi. La o altă lovitură liberă, Drezaliu a reluat cu capul din careu, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Apoi, la o combinație între Stelică Nicoliță și Andrei Pușcașu, acesta din urmă a șutat milimetric pe lângă bara din dreapta porții lui Puia. Ofensiva gazdelor a continuat și Stelian Nicoliță i-a trecut mingea printre picioare lui Crângașu și a șutat razant cu poarta.

Din minutul 80 oaspeții au rămas în 10 oameni, după ce Lazăr a primit al doilea galben pentru un fault la Bănel Nicoliță, dar nici cu un om în plus cei de la Făurei nu au reușit să înscrie golul care să le aducă toate cele trei puncte.

CS Făurei: G. Tudor – M. Mocanu, Drezaliu, B. Nicoliță, A. Huțu – A. Băicoianu, A. Pușcașu, E. Ndigwe (min. 90 V. Cloșcă) – S. Nicoliță, G. Cloșcă, F. Roată.

Axiopolis Sport Cernavodă: Puia – Crângașu, lazăr, I. Gheorghe, Andrescu, Anton, coconașu (min. 50 Acasandrei), Bolat (min. 75 Zaharia), Beșleagă (min. 60 S. Moise), M. Hristu, Rusu (min. 62 V. Pena).

CS Făurei rămâne pe locul 11, cu 8 puncte, iar în etapa a XI-a va juca în deplasare la Progresul Spartac București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •