CS Faurei participa la faza zonala a campionatului national de juniori A1

ArticoleSimilare

CS Faurei participa la faza zonala a campionatului national de juniori A1
CS Faurei participa la faza zonala a campionatului national de juniori A1

Juniorii A1 de la CS Făurei vor participa în perioada 16-18 iunie la turneul semifinal – zona 1 al Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor A1. CS Făurei a trecut în faza interjudețeană de Muncitorul Ghidigeni, campioana județului Galați, după ce a câștigat în tur cu 2-1 și cu 4-3 în returul de la Făurei.

Alături de CS Făurei, la turneul zonal 1 care se va desfășura pe stadionul Letea din Bacău, mai participă CSSM Bacău, organizatoarea turneului, Viitorul Blândeşti, campioana județului Botoșani şi Delta Aegyssus Tulcea. Prima clasată din cele 4 zone se vor califica la turneul final.

CS Făurei va juca vineri, 16 iunie, de la ora 9.00, cu CSSM Bacău, sâmbătă, de la ora 11.30, cu Viitorul Blândeşti şi duminică, de la ora 11.30, cu Delta Aegyssus Tulcea.

Lotul echipei CS Făurei: Vlăsceanu, Ichim -portari, Bardaş, Badea, Percă, Mărculescu, Rusu, Crîngău, Spînu, Tătaru, Pamfil, C. Ion, Ionaşcu, Sava, Bulancea, Gheorghe, Pătraşcu, Şerbuleţ, Baciu – jucători de câmp. Instructor sportiv: Viorel Pene.

Programul complet al turneului semifinal – zona 1, de la Bacău:

Vineri, 16 iunie:

CS Făurei – CSSM Bacău

Viitorul Blândeşti – Delta Aegyssus Tulcea

Sâmbătă, 17 iunie:

CSSM Bacău – Delta Aegyssus Tulcea

CS Făurei – Viitorul Blăndeşti

Duminică, 18 iunie:

Viitorul Blândeşti – CSSM Bacău

Delta Aegyssus Tulcea – CS Făurei

Anul trecut, campioana județului Brăila la juniori A1, Viitorul Însurăței, s-a oprit la faza zonală, după ce a câștigat cu 5-1 meciul cu Venus Independența și a pierdut cu 0-8 în fața celor de la CFR Constanța. În sezonul 2012-2013 CS Făurei a fost eliminată în faza interjudețeană de Arrubium Măcin, după ce în tur, la Făurei au câștigat cu 2-0 și au pierdut în retur, la ”masa verde” cu 0-3.