Sport

CS Făurei la 10 minute de o surpriză

CS Făurei la 10 minute de o surpriză

CS Făurei a întâlnit sâmbătă după amiază liderul seriei a II-a din Liga a 3-a, Unirea Slobozia. După patru înfrângeri consecutive, în care au primit 14 goluri, CS Făurei a fost la doar 10 minute de o surpriză în etapa a VIII-a din Liga a 3-a. Echipa condusă din teren de Bănel Nicoliță a condus mai bine de o oră, dar pe final Unirea Slobozia a întors rezultatul și a câștigat la Făurei cu 2-1.

CS Făurei a dominat prima repriză și în minutul 15 a reușit să deschidă scorul. Bănel Nicoliţă a trimis o minge pe sus în careul oaspeților, portarul Leo Dobre nu a reuşit să prindă şi Andrei Puşcaşu a împins mingea în poartă, 1-0.

Gazdele au încercat să își păstreze avantajul nesperat și au avut o posesie bună.

Mihăiţă Năstase a avut două ocazii în dreptul oaspeților. Mai întâi un şut în diagonală scos în faţă de portarul gazdelor şi apoi o reluare cu capul prinsă pe linia porţii de George Tudor.

În minutul 40 Ionuț Cristian a scăpat singur cu portarul, dar nu a reușit să șuteze pe poartă.

Repriza se încheie cu lovitura de cap a lui Nelu Bucă dar mingea trimisă din colţul careului mic s-a dus în plasa exterioară, la o palmă de vinclu.

Nici în repriza a doua oaspeții nu s-au apropiat prea des de poarta lui Tudor, CS Făurei, cu Bănel în frunte, reuşind să blocheze totul la 25 – 30 metri de propria poartă. În minutul 60 Pușcașu a scăpat spre poarta oaspeților și a încercat să îi paseze lui Samar, dar fundașii oaspeților au degajat. Din minutul 65 jocul s-a mutat la poarta gazdelor, dar apărarea Făureiului a fost de netrecut, Bănel reușind să fie peste tot și să respingă eficient pe benzi şi în zona centrală dar şi să iasă inspirat din apărare cu mingea la picior, așa cum s-a întâmplat în minutul 70, când a plecat din propria jumătate și și-a încheiat cursa de peste 60 de metri cu un șut pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu Percă a șutat periculos d la 18 metri, dar nu-l învinge pe Dobre.

Alexandru Chebac şutează din afara careului dar mingea trece puţin pe lângă stâlpul porţii lui Tudor. În minutul 80 Gabriel Teodorescu șutează și el din afara careului şi de data aceasta portarul din Făurei este bătut, 1-1.

Oaspeții au prins curaj și au alergat după golul victoriei, în timp ce jucătorilor de la Făurei li se cam terminase ”gazul”. În minutul 83 fundaşul Romeo Soare reia din careul mic dar portarul Tudor a reuşit să scoată de pe linia porţii. Mingea a fost recuperată de jucătorii de la Slobozia şi a ajuns la Constantin Toma, care a şutat cu boltă şi a marcat golul de 2 – 1 pentru Unirea Slobozia.

Urcarea în atac a portarului George Tudor în ultimele secunde putea aduce un nou gol oaspeţilor, dar centralul a fluierat sfârşitul meciului.

CS Făurei: G. Tudor – Mocanu, Căldăraru, B. Nicoliță, A. Huțu (min. 87 Drezaliu) – D. Percă, A. Pușcașu, Băicoianu, F. Roată (min. 75 Cr. Merțan) – I. Cristian, S. Samar.

După 8 etape CS Făurei se află pe locul 12, cu 4 puncte. În etapa viitoare aceștia vor juca în deplasare la Înainte Modelu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •