Sport

CS Făurei învinsă pe teren propriu de CS Afumați

CS Făurei învinsă pe teren propriu de CS Afumați

După trei etape în care nu a primit nici un gol și era printre echipele cu câte 7 puncte în seria a II-a din Liga a 3-a, echipa lui Bănel Nicoliță a suferit prima înfrângere pe teren propriu. CS Făurei a fost învinsă de CS Afumați cu 1-4 (0-2), un rezultat ce ar putea părea surprinzător după ce ilfovenii remizase pe teren propriu cu cealaltă echipă din județul Brăila, Sportul Chiscani.

CS Afumați, echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 5 în Liga a 2-a, dar care anul acesta s-a înscris în Liga a 3-a, a venit la Făurei mult

CS Afumați a deschis scorul în minutul 34 prin Constantin Robicek. În minutul 37 Mugurel Dedu a majorat diferența în favoarea oaspeților și a stabilit și scorul pauzei.

În minutul 65 Ciprian Perju a marcat pentru 0-3 și speranțele celor peste 200 de suporteri ai Făureiului s-au stins. În minutul 80 Alin Zaharia a înscris pentru 0-4, punând plumb în ghetele echipei lui Bănel Nicoliță.

În minutul 2 al prelungirilor dictate de arbitru, Bănel Nicoliță a obținut o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, lateral. Pentru executarea loviturii libere au fost pregătiți atât Bănel, cât și juniorul Gigel Bordei, acesta din urmă fiind cel care a șutat pe colțul lung, mingea intrând în poartă în plasa laterală. Portarul Mișa a rămas țintit pe centrul porții, fiind surprins de execuția lui Bordei, el așteptându-se probabil să execute Bănel Nicoliță lovitura liberă.

CS Făurei: G. Tudor – M. Mocanu, C. Căldăraru, B. Nicoliță, G. Bordei – C: Grozea (min. 46 Poterașu), D. Percă, A. Pușcașu, V. Cloșcă (min. 65 A. Huțu), I. Cristian (min. 17 Racoviță), S. Nicoliță.

CS Afumați: Mișa – Grosu, Rus, Manole, Perju, Onea, Zaharia, Buduroi, Neagoe, Robicek, Dedu.

Celelalte rezultate din etapa a IV-a, seria a II-a din Liga a 3-a:

vineri, 14 septembrie, ora 17:00
Delta Dobrogea Tulcea – CS Tunari 0-6
FCSB 2 – Fotbal Club Rapid 0-2
sâmbătă, 15 septembrie, ora 17:00
ACSM Olteniţa – Axiopolis Sport Cernavodă 1-1
Progresul Spartac – Înainte Modelu 0-1
SC Popeşti Leordeni – Unirea Slobozia 0-3
Sportul Chiscani – Agricola Borcea 1-3
CS Medgidia – CSO Bragadiru 2-1

În urma acestor rezultate, CS Făurei ocupă locul 6 în clasament, cu 7 puncte și golaveraj 4-4, iar Sportul Chiscani se află pe locul 10, cu 4 puncte și golaveraj 4-6.

În etapa a V-a, Sportul Chiscani va juca în deplasare la FC Rapid, iar CS Făurei se va deplasa la Agricola Borcea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •