Sport

CS Făurei învinsă cu 2-0 în deplasarea de la Slobozia

CS Făurei învinsă cu 2-0 în deplasarea de la Slobozia

Unirea Slobozia nu a avut vreo emoţie pe teren propriu cu CS Făurei şi a câştigat cu 2–0 (2-0) un meci controlat autoritar de la un capăt la celălalt.

În ciuda unui meci disputat pe o ploaie mocănească şi un vânt rece şi sâcâietor, meciul s-a jucat într-un ritm destul de alert, în care gazdele au controlat jocul. Slobozia a avut o posesie și o prima repriză clară a lor, dar după pauză, stând mult mai bine în teren, CS Făurei și-a creat câteva ocazii de gol prin Stelică Nicoliță, Andrei Pușcașu și Marius Mocanu, dar din păcate fără finalizare pe tabela de marcaj.

Meciul a început practic de la scorul de 1–0 pentru gazde. În minutul 3 Constantin Toma a executat pe poartă o lovitură liberă de la distanţă, mingea a fost respinsă în faţă de portarul Stavrev, iar Florinel Ibrian a fost omul potrivit la locul potrivit şi a lobat mingea peste portarul celor de la Făurei, 1-0.

CS Făurei acuză şocul şi toată strategia unei apărări supraaglomerate pentru un egal fără goluri a fost schimbată din mers într-un mai ofensivă. La atacurile celor de la Făurei toate mingile treceau pe la un Bănel Nicoliţă, mult prea static.

Baloanele trimise la bătaie sunt pradă uşoară pentru apărarea gazdelor şi Unirea Slobozia pune stăpânire pe mijlocul terenului dar nu are inspiraţie în atac, la fel cum au pațit-o și în etapa trecută în deplasarea de la Chiscani.

În minutul 35 de şutul trimis în forţă de Adrian Răduca a fost scos cu greu de sub transversală de portar. Corneul este bătut pe lung, Stravev iese aiurea şi respinge mingea în spatele său, iar Florinel Ibrian dublează avantajul Unirii trimițând în plasă de la un metru de poartă., 2-0.

Terenul îmbibat de apă a pus probleme şi mai mari în partea secundă, jocul transformându-se într-o luptă surdă de-o parte şi de alta a centrului terenului.

La fragmentare a participat din plin centralul Valentin Florescu din Sfântu Gheorghe care a fluierat orice atingere dintre jucători mai ceva ca la un meci de baschet şi a împărţit cu dărnicie cartonaşe galbene, unele arătate aiurea.

Fotbalul a lipsit cu desăvârşire chiar dacă Unirea Slobozia a încercat mai multe în ofensivă însă ocaziile clare de gol au lipsit toată repriza.

Unirea Slobozia a câştigat cu 2 – 0, și rămâne pe locul 2 în seria a II-a din liga a 3-a, în timp ce CS Făurei se menține pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte.

În etapa a 24-a CS Făurei va juca pe teren propriu cu Înainte Modelu, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00.

Unirea Slobozia: Dobre – Ene, Suciu, Ibrian, Toma – Adăscăliţei, Teodorescu, Gherasim, Milotin – Răduca, Năstase. Au mai jucat: Bălan, Chebac, Lemnaru, Şerban. Antrenor: Enache Costea.

CS Făurei: Stravev – Mocanu, Drezaliu (min. 84 Cloșcă), Apostol, Agache – B. Nicoliţă, Băicoianu, Iliescu (min. 61 Dragomir), Roată – Puşcaşu, S. Nicoliţă. Antrenor: Ionel Balaban.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •