Sport

CS Făurei a învins cu 2-1 pe FCSB2

CS Făurei a învins cu 2-1 pe FCSB2

CS Făurei a obținut a doua victorie pe teren propriu în acest sezon, în ultimul meci pe teren propriu din anul 2018. Echipa lui Bănel Nicoliță, fără el pe teren, după eliminarea din etapa trecută, a învins cu 2-1 (0-0) pe FCSB 2 și a urcat pe locul 11 cu 14 puncte. 

Prima ocazie de a marca a aparținut celor de la FCSB2. În minutul 4, la o centrare de pe dreapta, mingea a ajuns la V. Chitaș, în interiorul careului, dar acesta s-a complicat și apărătorii Făureiului s-au regrupat, iar șutul bucureșteanului a trecut mult pe lângă poartă. În minutul 12 Stelică Nicoliță a fost faultat la 23 de metri de poarta oaspeților. Lovitura liberă a fost executată de Percă, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poartă.

În minutul 26 la o lovitură liberă de la circa 30 de metri, lateral stânga, Percă a centrat în careu, iar Pușcașu a reluat cu capul de la 6 metri, puțin pe lângă poartă. În minutul 32 Ndigwe a centrat în careu, iar Nicoliță, dintre doi adversari, a reluat cu capul pe lângă poartă.

Meciul a continuat cu multe faulturi de ambele părți și fără ocazii de gol, astfel că la pauză scorul a rămas 0-0 după fix 45 de minute de joc.

În repriza a doua, după o acțiune de atac nereușită a celor de la FCSB 2, Tudor a degajat lung din colțul careului de 6 metri până la Percă. Acesta a deviat cu capul la Stelică Nicoliță, care i-a pasat în lateral lui Ciucă, care a trimis mai departe la Mocanu. Acesta a centrat în careu pentru Ciucă, care a preluat și apoi a șutat cu boltă peste fundașii oaspeților, la colțul lung și CS Făurei conducea cu 1-0 din minutul 51.

În minutul 54 FCSB2 a obținut o lovitură liberă de la 26 de metri, ușor lateral stânga, dar Chitaș a șutat direct pe poartă, la colțul scurt, însă mingea a trecut puțin pe lângă bara porții lui Tudor. Două minute mai târziu Tincău a șutat din careu, dar mingea a ocolit poarta gazdelor.

În minutul 59 Roată a centrat în careu, Nicoliță a reluat cu capul, dar Szecui a lovit mingea cu mâna și arbitrul a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost executat excelent de Andrei Pușcașu, în vinclul din dreapta portarului Ducan și CS Făurei conducea cu 2-0.

În ultima jumătate de oră a meciului FCSB2 a alergat mai mult și și-a creat mai multe ocazii de a marca, iar CS Făurei s-a apărat, uneori și cu toată echipa în 30 de metri de poarta lui Tudor.

În minutul 64 Agafiței a șutat din interiorul careului, dar Tudor a reținut fără probleme.

În minutul 68 Huțu a pierdut controlul mingiei în zona centrului terenului, în partea dreaptă, în fața lui Lixandru, care a pătruns spre poarta lui Tudor, a intrat spre centru și a șutat puternic de la 15 metri. Mingea l-a lovit în cap pe Mocanu și a revenit în teren la C. dumitru, iar acesta a șutat de la 7 metri și a trimis în poartă, 2-1.

În minutul 74 gazdele puteau să refacă diferența de două goluri. Roată a centrat din careu, de pe dreapta, Nicoliță a lovit mingea cu capul și aceasta a ajuns la Ndigwe care a trimis pe spate. Mingea a ajuns la Stelică nicoliță, aflat cu spatele la poartă și a vrut să-i paseze la marginea careului lui Pușcașu, dar Toma i-a suflat mingea mijlocașului gazdelor și a îndepărtat pericolul.

În minutul 76 la o minge în adâncime trimisă de Szecui, Băicoianu a deviat greșit spre zona centrală, unde se afla nemarcat Agafiței, dar șutul acestuia de la 18 metri a trecut peste poarta lui Tudor.

FCSB a continuat să domine jocul, dar echipa din Făurei s-a apărat foarte bine și a închis culoarele către poarta lui Tudor.

În minutul 90+1 Toma i-a furat o minge la centrul terenului lui Pușcașu, a scăpat spre poartă, dar a fost oprit prin fault la 30 de metri lateral dreapta. Pirciu a executat lovitura liberă, dar centrarea sa a fost respinsă de fundașii gazdelor.

Ultimele două ocazii ale meciului au aparținut însă gazdelor. În minutul 90+4 Stelică Nicoliță a scăpat pe partea stângă și a centrat în centrul careului pentru Pușcașu.  Fostul mijlocaș al dacie Unirea a șutat în bară și mingea i-a revenit în brațe portarului de la FCSB2. În minutul 90+6 Stelică Nicoliță a șutat din interiorul careului, lateral dreapta, pe colțul scurt, dar Ducan a respins în corner.

Au jucat:

CS Faurei: G. Tudor – Mocanu, Drezaliu, Băicoianu, Huțu – Percă, Pușcașu, Roată, Ndigwe, Ciucă – S. Nicoliță.

FCSB 2: R. Ducan – C. Dumitru, P. Szecui, L. Tincau, Agafitei, – V. Chitas, D. Toma, C. Tudose, D. Prasacu, R. Gavrila – R. Anghel. Au mai jucat: Pirciu, Arnold, Lixandru și Enache.

În etapa următoare, ultima a turului Ligii a 3-a, CS Făurei va juca în deplasare la Sportul Chiscani. partida se va disputa vineri, 30 noiembrie, de la ora 14.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •