Sport

CS Faurei a castigat cu emotii derby-ul cu Vointa Sutesti si se mentine la 3 puncte in spatele celor de la Viitorul Ianca

CS Faurei a castigat cu emotii derby-ul cu Vointa Sutesti si se mentine la 3 puncte in spatele celor de la Viitorul Ianca

La sfârșitul săptămânii trecute Liga a 4-a la fotbal organizată de AJF Brăila a programat meciurile din etapa a XV-a. Derby-ul etapei s-a jucat la Făurei, între CS Făurei și Voința Șuțești, câștigat de gazde cu scorul de 1-0. Scorul etapei a fost realizat de echipa clasată pe locul 2, ACS Comunal Cazasu reușind să se impună cu 6-1 în fața celor de la Movila Miresii. Lidera clasamentului, Viitorul Ianca și-a mai trecut în cont trei puncte, după victoria în fața celor de la Viitorul Însurăței.

Alin Radu de la Voința Vișani, Adrian Vrînceanu de la Dunărea Tichilești, Cosmin Necoară de la Viitorul Ianca și Dorinel Stancu de la Dacia Unirea 2 Brăila au reușit să înscrie câte două goluri în această etapă.

CS Făurei – Voința Șuțești 1-0 (0-0). derby-ul etapei s-a jucat un teren greu, cu zone în care apa băltea la început, iar apoi noroiul şi-a făcut apariţia. Prima ocazie a meciului a aparținut oaspeților, în primul minut de joc, când Ștefan Veber a şutat de la 22 de metri, iar portarul A. Constantinescu a boxat cu dificultate mingea. În minutul 15, Cristian Ciocan a centrat în faţa porţii, dar Crangă nu a ajuns la minge. CS Făurei a expediat primul şut spre poarta oaspeţilor, în minutul 19, prin Tudose, însă mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 33 Călin a şutat de la marginea careului, dar portarul gazdelor a reţinut mingea. Cinci minute mai târziu Dan Percă a șutat de la marginea careului mare, dar mingea a fost respinsă de portarul Prisecaru.

În repriza a doua fazele de poartă au fost și mai rare. CS Făurei a beneficiat de o lovitură lieră în minutul 50, dar Bogoş a trimis mingea în zid. În minutul 77 Marian Mâţă a marcat unicul gol al partidei, după o pasă primită de la Stelian Nicoliţă. În ultimul minut de joc al meciului Voinţa Vişani ar fi putut egala, însă mingea centrată de Custură nu a putut fi împinsă în poartă de trei colegi de-ai săi, iar CS Făurei a reuşit să câştige meciul cu 1-0 (0-0). La juniori A1 echipa din Șuțești a câștigat cu 3-0.

CS Făurei: A. Constantinescu – V. Cloșcă (min. 58 M. Bosoi), D. Frățilă, C. Teleagă, M. Tudose – Apostol, M. Mâță, I. Bogoș, D. Percă (min. 62 C. Dima) – S. Nicoliță, Al. Stancu. Antrenor: Mihai Ciobanu

Voința Șuțești: Prisecaru – D. Crangă (min. 80 Cârlan), C. Ciocan (min. 46 A. Mușat), G. Călin, M. Călin, Fl. Șerban (min. 46 P. Șerban, min. 78 M. Vizireanu), Șt. Veber, S. Neacșu, Măgăriță, Custură, Fl. Cristea. Instructor: Marian Bercianu.

ACS Comunal Cazasu – Gloria Movila Miresii 6-1 (3-0). Pentru gazde au marcat: I. Bratosin (12), Cr. Licitonschi (33), I. Matei (45), V. Banciu (50), Al. Cotigă (53), I. Piașu (75). Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Șt. Vlad în minutul 90. La juniori A1 gazdele au câștigat cu 3-0.

Viitorul Ianca – Viitorul Însurăței 3-0 (1-0). Liderul Ligii a 4-a a deschis scorul în minutul 25 prin Cosmin Necoară, iar rezultatul a fost menținut până la pauză. În repriza a doua, tot Cosmin Necoară a marcat pentru echipa din Ianca în minutul 50, iar în minutul 67 Andrei Ciucașu a majorat diferența la 3-0, stabilind și rezultatul final al meciului. la juniori A1 echipa din Ianca a câștigat cu 4-0 și și-a trecut în cont al 15-a victorie în tot atâtea etape, fiind deja campioni la această categorie.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – V. Stroe, V. Durbacă (min. 62 R. Sterpu), M. Ghiviciu (min. 58 A. Ciucașu), D. Cazan (min. 86 Burlacu), M. Ioniță, C. Dobrin, N. Zăgan, I. Smeu, A, Crăciun, C. Necoară. Antrenor: Viorel Ciucașu.

Viitorul Însurăței: Cristea – V. Ion, T. Radu, Mariniuc (min. 86 I. Pungă), Fl. Ivan, V. Tănase, Ad. Coman (min. 48 Moldoveanu), M. Baicu (min. 86 Chioru), G. Priceputu, Al. Cireașă, Gheorghe Viorel.

Dunărea Tichilești – Dacia Unirea 2 Brăila 5-3 (2-3). Juniorii de la echipa a doua a Daciei Unirea Brăila au fost la un pas de o surpriză la Tichilești. Răzvan tudor a deschis scorul pentru gazde în minutul 2, iar Robert Stancu a restabilit egalitatea în minutul 8. În minutul 12 R. Tudor a readus echipa gazdă în avantaj, dar elevii lui Vasile Darie au întors rezultatul până la pauză prin golurile marcate de Robu în minutul 37 și R. Stancu în minutul 38. Dacia Unirea 2 Brăila a rezistat până pe finalul meciului, dar în minutul 73 Ad. Vrînceanu a restabilit egalitatea și tot el, în minutul 79 a readus pe Dunărea Tichilești în avantaj. Dragoș Datcu a stabilit rezultatul final al meciului în minutul 84. La juniori A1 Dacia Unirea a câștigat cu 6-0.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Vișani 0-3 (0-1). Pentru oaspeți au marcat: Alin Radu (5, 60) și Butiseacă (81). la juniori gazdele au câștigat cu 3-2.

În clasamentul echipei de seniori Viitorul Ianca se menține pe primul loc cu 36 de puncte. Pe locul al doilea se mențin cei de la Comunal Cazasu cu 34 de puncte. CS Făurei a rămas pe locul 3 cu 33 de puncte, iar Voința Vișani se află pe poziția a 4-a în clasament cu 32 de puncte, distanțându-se la 4 puncte de Voința Șuțești.

La juniori A1 Viitorul Ianca este deja campioană, având cu 3 etape înaintea finalului de campionat un avans de 12 puncte față de Comunal Cazasu.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •