Sport

Conpet Ciresu a remizat la Galati

Conpet Ciresu a remizat la Galati
Conpet Ciresu a remizat la Galati
Conpet Ciresu a remizat la Galati

Vineri de la ora 18.00, pe stadionul Ancora din Galați, Conpet Cireșu a întâlnit în penultima etapă din play-out pe Oțelul II Galați. Într-un meci în care nici o echipă nu mai avea nici o miză, ambele fiind deja salvate de la retrogradare, fotbalul și golurile n-au lipsit și meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Pe stadionul din Galați a plouat puțin în prima repriză, dar asta nu a afectat nivelul jocului și nici starea terenului, în ambele reprize plouând cu goluri, câte 3 în fiecare repriză.

Echipa antrenată de Vasile Darie a început bine meciul de la Galați și în minutul 5 au avut prima ocazie de gol. Lupu a pătruns spre poarta adversă, a șutat din unghi, portarul gazdelor a respins până la Nicoliță care a șutat pe lângă poartă. Peste trei minute, Dumitrașcu a centrat în careu, dar Crăciun a reluat cu capul pe lângă poartă. În minutul 16 a venit primul gol al meciului, dar în poarta apărată de Soare. La o greșeală la mijlocul terenului, mingea a ajuns la Pungă care a pătruns spre poartă și a deschis scorul. Brăilenii au revenit în atac și în minutul 20 Balaban i-a pasat lui Nicoliță, dar acesta a reluat pe lângă poartă. În minutul 31, la o fazăcare nu anunța nimic, I. Codreanu a șutat de la 25 de metri, mingea a fost deviată și l-a păcălit pe Soare, gălățenii mărindu-și avantajul. Cele două goluri primite ușor nu i-a demoralizat pe jucătorii de la Conpet și în minutul 33 au reușit să înscrie prin Nicoliță, care a primit o pasă de la Crăciun, a pătruns în careu și a șutat de la 14 m în vinclu, 2-1. Până la pauză brăilenii puteau chiar să egaleze, dacă Gheorghe Marcel, după o pasă primită de la Balaban, nu șuta în portar în situație de unu la unu.

La reluare tot brăilenii au fost cei care au dominat jocul, având o posesie foarte bună, iar în minutul 54 Balaban a recuperat o minge la centrul terenului, i-a pasat în adâncime lui Nicoliță, acesta a centrat în fața porții, de unde Lupu a reluat în poartă, 2-2. După golul egalizator al brăilenilor, gălățenii au mai echilibrat jocul, dar fără mari ocazii de gol la poarta lui Soare. În minutul 65, Alin radu a pătruns pe partea stângă, dar șutul său a fost respins de portar. În minutul 70, gălățenii au reușit să revină în avantaj pe tabela de marcaj. La o minge aruncată peste apărarea brăileană, fundașii Conpetului s-au oprit crezând că e offsaid la A. Stan, dar acesta a reluat cu sete, din unghi, mingea ducându-se în vinclul porții Conpetului, 3-2. În minutul 74, Balaban a ratat șansa egalarii, după o pătrundere în careu, a șutat spre poartă, mingea a lovit bara și s-a întors în teren, în brațele portarului Otelului. În minutul 80 a venit și golul egalării. Crăciun l-a găsit cu o pasă pe Alin Radu, iar acesta rămas singur cu portarul gălățean nu l-a iertat, 3-3, rezultat cu care avea să se încheie meciul, pentru că până la final niciuna dintre echipe nu și-a mai creat ocazii de a marca.

Conpet Cireșu a utilizat următoarea echipă în acest meci: Soare – Dumitrașcu, Preda, Stănciulescu, Cireașă – Balaban, Crăciun, Marcel Gheorghe (min. 71 Gabriel Gheorghe), Lupu (min. 85 A. Ilie) – Nicoliță (min. 60 Colilie), Niță (min. 50 A. Radu).

Celălalt meci din play-outul seriei a II-a din liga a 3-a, Sporting Liești – Callatis Mangalia, se va disputa sâmbătă 31 mai, d la ora 18.00. În etapa viitoare, vineri de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Brăila, Conpet Cireșu va juca ultimul meci din acest sezon, întâlnind pe Sporting Liești, iar Callatis Mangalia va întâlni pe teren propriu pe Rapid Fetești. Dacă Callatis Mangalia va pierde la Liești, Conpet Cireșu are șansa de a termina pe primul loc în play-outul seriei, cu condiția să câștige în ultima etapă cu cei de la Liești.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •