Sport

Conpet Ciresu la seniori si CS Faurei la juniori A1, domina Liga a 4-a

Conpet Ciresu la seniori si CS Faurei la juniori A1, domina Liga a 4-a
Conpet Ciresu la seniori si CS Faurei la juniori A1, domina Liga a 4-a
Viitorul Galbenu – Conpet Ciresu

Miercuri,10 aprilie 2013, de la orele 15.00 (juniorii) si de la 17:00(seniorii) s-a disputat meciurile restante din etapa a XX-a a Ligii a 4-a Braila, partide ce trebuiau sa se joace in data de 30 martie 2013.

Victoria Cazasu s-a deplasat la Traian, acolo unde au intalnit fosta campioana judeteana din editia 2011-2012, Victoria Traian. Contrar tuturor asteptarilor, cei care au deschis scorul au fost oaspetii, prin Alexandru Cotiga, care in minutul 22 a reluat cu capul in plasa de la 10 metri. Gazdele au alergat dupa egalare, insa tot echipa antrenata de Dumitru Basno a mai avut o mare ocazie de gol atunci cand Matei a scapat singur cu portarul advers, dar a sutat peste poarta. Repriza secunda a fost la discretia gazdelor, insa apararea echipei din Cazasu nu a cedat si au produs surpriza etapei, administrand prima infrangere pe teren propriu a celor de la Victoria Traian.  La juniori, gazdele au castigat cu 3-1 (0-0), iar oaspetii au ratat doua lovituri de la 11 m, prin Tudorel Parlog si Teodor Purcareata.

Celelalte rezultate inregistrate in meciurile de miercuri au fost: Vointa Sutesti – Gloria Movila Miresii 1-4, la juniori a fost 3-0 pentru Movila Miresii; Dunarea Gropeni – Vointa Visani 2-1, la juniori a fost tot 2-1 pentru Gropeni; Padurii Tudor Vladimirescu – FC Tufesti 2-3, la juniori 2-4; Viitorul Galbenu – Conpet Ciresu 0-2, la juniori a fost 2-1; Viitorul Insuratei – Viitorul Ianca 2-3, la juniori a fost 0-3.

In clasamentul echipelor de seniori lider detasat este Conpet Ciresu, cu 59 de puncte si golaveraj 78-10, locul 2 fiind ocupat de FC Tufesti, cu 47 de puncte si golaveraj 76-33. ultimele doua locuri in Liga a 4-a sunt ocupate de Vointa Gaiseanca, locul 15 cu 8 puncte, golaveraj 21-88 si Viitorul Galbenu, locul 16, cu doar 3 puncte si golaveraj 26-85.

La juniori, CS Faurei domina clasamentul, cu 81 de puncte si golaveraj 126-17, avand un singur meci incheiat la egalitate, 2-2 in etapa a XIV-a, disputata in deplasare, cu ocupanta locului 2, Avantul Mircea Voda. Echipa din Mircea Voda, are 58 de puncte si golaveraj 77-33, la egalitate de puncte cu Sportul Chiscani, dar acestia au golaveraj mai slab, 73-49. Desi mai sunt 9 etape pana la finalul campionatului, diferenta de 23 de puncte dintre CS Faurei si ocupantele locurilor 2 si 3 fiind teoretic imposibil de recuperat. Si la seniori situatia pare a fi la fel de clara in privinta echipei care va reprezenta judetul Braila la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, Conpet Ciresu luand un avans considerabil si e greu de crezut ca elevii antrenati de Vasile Darie si Ionel Ivan mai pot fi ajunsi din urma de celelalte echipe.Etapa viitoare, a XXII-a, programeaza sambata urmatoarele partide: Sportul Chiscani – CS Faurei; Pandurii Tudor Vladimirescu – Vointa Visani; Viitorul Galbenu – Avantul Mircea Voda, Viitorul Insuratei – FC Tufesti, Viitorul Ianca – Conpet Ciresu, Vointa Gaiseanca – Victoria Traian, Dunarea Gropeni – Gloria Movila Miresii si Vointa Sutesti – Victoria Cazasu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.