Sport

Conpet Ciresu a castigat si pe teren si la masa verde

Conpet Ciresu a castigat si pe teren si la masa verde
Conpet Ciresu a castigat si pe teren si la masa verde
Conpet Ciresu a castigat si pe teren si la masa verde

Sambata 06 aprilie 2013, s-au disputat partidele din etapa a XXI-a din Liga a 4-a la fotbal, a judetului Braila.

Victoria Cazasu a primit vizita Viitorului Ianca, intr-un meci cu doua reprize diametral opuse. In prima repriza oaspetii au deschis scorul prin Toni in minutul 16, profitand si de o iesire gresita a portarului gazdelor, iar scorul a devenit 0-1, rezultat care a ramas pana la pauza. In repriza a doua, gazdele s-au trezit si au iesit la joc, au pus in pericol poarta adversa, insa cei care au marcat au fost tot oaspetii, prin Bratosin in minutul 54, in urma unei lovituri libere. In minutul 62, Matei a scapat singur cu portarul advers si a trimis balonul in coltul lung, reducand din handicap. In minutul 82, arbitrul Bogdan Grigore a dictat lovitura de pedeapsa pentru gazde, iar Matei a reusit sa inscrie si sa aduca egalitatea pe tabela de marcaj, scor 2-2, rezultat cu care s-a incheiat partida. La juniori au castigat oaspetii cu 4-1, golul echipei din Cazasu fiind marcat de Roman din penalty.

Pe terenul Chimia, din statiunea Lacu Sarat, s-a desfasurat derby-ul etapei, intre Conpet Ciresu si Viitorul Insuratei. Dupa un meci in care oaspetii au ramas in sase jucatori in minutul 84, la scorul de 4-1 pentru Ciresu, derby-ul s-a incheiat, iar rezultatul omologat este de 3-0 pentru echipa antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan. Desi au primit doar un cartonas rosu, mai multi jucatori ai oaspetilor s-au dat accidentati si astfel s-a ajuns in aceasta situatie. La juniori scorul a fost 4-3.

Celelalte rezultate inregistrate sambata au fost:

CS Faurei – Dunarea Gropeni 1-1 (0-0), goluri marcate de Negoita (75), respectiv Ilie (61). La juniori lidera s-a impus cu 8-0.

Vointa Visani – Sportul Chiscani 3-1 (0-1). Golurile au fost inscrise de Babeanu (51), Broasca (68), Mandroasa (87), respectiv Craciun (9). La juniori scorul a fost 4-1.

Avantul Mircea Voda – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-4 (2-2). Golurile au fost marcate de Micu (14) si Vizireanu (44), pentru gazde, respectiv Jianu (41 si 84), Coman (45) si Emil Cristian (89) pentru Pandurii. La juniori au castigat gazdele cu 4-1.

FC Tufesti – Viitorul Galbenu 2-1 (1-0). Golurile au fost inscrise de F. Ghioca (1) si Mirescu (70), respectiv Andrei (58). La juniori FC Tufesti a castigat cu 5-3.

Gloria Movila Miresii – Vointa Gaiseanca 1-1 (0-0). Au marcat Spita (64) pentru gazde, respectiv Vladuca (47) pentru oaspeti. La juniori, Movila Miresii a castigat cu 4-0.

Victoria Traian – Vointa Sutesti 3-1 (1-1). Au marcat Bosoi (min. 1 – autogol), Postolea (62) si Veber (79), respectiv Creanga (34). La juniori oaspetii au castigat cu 3-2.

Miercuri 10 aprilie, de la ora 15.00 juniorii A1, iar de la ora 17.00, echipele de seniori, se vor juca meciurile restante din etapa a XX-a, care au fost amanate din data de 23 martie 2013,  din cauza timpului nefavorabil. Aceste meciuri sunt: Victoria Traian – Victoria Cazasu, Vointa Sutesti – Gloria Movila Miresii, Dunarea Gropeni – Vointa Visani, Pandurii Tudor Vladimirescu – FC Tufesti, Viitorul Galbenu – Conpet Ciresu si Viitorul Insuratei – Viitorul Ianca.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.