ProBr

Cinci goluri in primul amical pentru echipa de Liga a 2-a a CF Braila

Cinci goluri in primul amical pentru echipa de Liga a 2-a a CF Braila
Cinci goluri in primul amical pentru echipa de Liga a 2-a a CF Braila
Cinci goluri in primul amical pentru echipa de Liga a 2-a a CF Braila

CF Brăila a încheiat perioada de pregătire centralizată cu un meci amical în compania celor de la Metalosport Galați, echipă nou promovată în Liga a 3-a. Brăilenii s-au impus la final cu 5-0 (3-0), într-un meci în care elevii lui Alin Pânzaru nu s-au întrebuințat foarte mult, marcând destul de ușor cele cinci goluri.

CF Brăila a deschis rapid scorul, în minutul 3 prin Dragoș Mucuță, un junior brăilean născut în 14 aprilie 1998. În minutul 10 fostul fundaș al celor de la Conpet Cireșu, George Dumitrașcu, a încercat poarta apărată de Mitrea cu un șut de la 20 de metri, dar acesta a respins în corner. În minutul 14 brăilenii au majorat diferența. Francis Agbleta i-a pasat în adâncime lui Bogdan Spătaru, acesta a pătruns în careu și a centrat în centru careului de unde Dragoș Mucuță a marcat cu poarta goală, 2-0. Al treilea gol a fost aproape o copie la indigo cu cel precedent, numai că de data aceasta în rolul servantului a fost Marius Dima, folosit fundaș dreapta, iar Mucuță a realizat hat-trick-ul de la 8 m în fața porții părăsite de Popovici, ieșit să închidă unghiul la Dima.

Mucuta face 3-0
Mucuta face 3-0

În repriza a doua Alin Pânzaru a schimbat întreaga echipă, singurul care a rămas pe teren fiind Spiridon, care l-a înlocuit în minutul 22 pe Ștefan Zaharia, care a părăsit terenul accidentat. Prima ocazie de gol din partea a doua a meciului a aparținut oaspeților, în minutul 48, când Dumitrașcu a șutat de la 20 de metri în bara transversală. În minutul 52 Gabriel Gheorghe a centrat de pe dreapta la colțul lung, dar Alin Radu a reluat cu capul din 6 m pe lângă poartă. Peste încă patru minute Berbece a pătruns în careu și a centrat în spate, dar Alexandru a reluat de la 12 m pe lângă poartă. În minutul 59 Florin Berbece avea să înscrie pentru 4-0 cu un șut imparabil de la 20 de metri lateral stânga. În minutul 72 putea fi 5-0, dar Laurențiu Ivan a șutat de la 15 m pe lângă poartă după un atac prelungit al brăilenilor, iar în minutul 80 la o pătrundere în careu a lui Gabriel Gheorghe, acesta a fost faultat în suprafața de pedeapsă și arbitrul Florin Badea a dictat penalty. A executat Emma Ndigwe în dreapta portarului și scorul a devenit 5-0, care avea să fie și scorul final al acestui prim amical pentru echipa antrenată de Alin Pânzaru.

Ndigwe inscrie din penalty
Ndigwe inscrie din penalty

În prima repriză CF Brăila a jucat în următoarea formulă: Mitrea (min. 30 G. Comînescu) – M. Dima, Șt. Zaharia (junior de la grupa lui Ionel Drăgoi, născut în 1998, înlocuit în minutul 22 de D. Spiridon), V. Olenic, C. Ghiocel – B. Spătaru, Sorin Nicolescu (de la Atletic Bradu, 26 de ani), S. Frunză, Marcel Gheorghe – Francis Agbleta (Bucovina Rădăuți, ghanez de 26 de ani), Dragoș Mucuță (junior brăilean care a evoluat și la juniorii de la Oțelul Galați).

Sorin Nicolescu
Sorin Nicolescu

În repriza a doua au jucat: Comănescu (min. 60 Șt. Leu) – L. Petean, D. Spiridon, L. Ivan, C. Stănciulescu – Gabriel Gheorghe, Al. Balaban, Emma Ndigwe, Alin Radu – Alexandru (Constanța), Florin Berbece (CSM Moinești).

Miercuri 6 august, CF Brăila va juca un nou meci amical, cu Gloria Buzău, urmând ca vineri seara, să se joace la Buzău meciul revanșă.

Francis Agbleta
Francis Agbleta
Dragos Mucuta
Dragos Mucuta

Alexandru farulIMG_2847

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •