Actualitate

Braileni amendati pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public

Braileni amendati pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public

Brăilenii se plâng în fiecare zi de mormanele de gunoaie aflate pe domeniul public, care dau o imagine tristă unui oraș care ar trebui să fie o încântare și o atracție pentru turiști, dar și pentru locuitorii urbei. Numai că, unii concetățeni contribuie permanent la mizeria din oraș și la degradarea mediului înconjurător.

Polițiștii locali încearcă să-i depisteze pe cei aruncă gunoaie pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz). În primele zile din luna februarie au fost depistate şi sancţionate contravenţional 9 persoane cu amenzi în valoare totală de 1.800 lei.

Poliția Locală Brăila a dat și câteva exemple de persoane care au fost surprinse și amendate.

Astfel, V. Gh., în vârstă de 43 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe strada Florilor, la intersecție cu strada Danubiului, aruncând două pungi din plastic pline cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

De asemenea, P. M., în vârstă de 62 ani, din București, Sector 3, a primit o amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe strada Griviței, la intersecție cu strada Dianei, lângă transformatorul electric, aruncând o pungă din plastic plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Un alt brăilean, V. R.-L., în vârstă de 29 ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 lei, fiind depistat pe strada Podului, în spatele garajelor de la Blocul I.S.C.I.P., aruncând moloz dintr-un sac din rafie, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru însușirea de arbori doborâți de fenomene naturale sau de arbori care au fost tăiați sau scoși din rădăcini de pe domeniul public și privat al Municipiului Brăila, fără aprobarea seviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila, a fost depistat și sancționat contravențional S. M.-F., în vârstă de 43 ani, din Brăila. Acesta a primit o amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat pe strada Pietății, în dreptul Blocului A1, în timp ce își însușea crengi de diferite grosimi, fără aprobarea seviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila.

Pentru distrugerea de zone verzi amenajate cu arbuști, a fost depistat și sancționat contravențional D. S., în vârstă de 59 ani, din Brăila. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat pe Aleea Cinematografului în dreptul Blocului N3, scara 2, distrugând prin smulgere gardul viu care împrejmuia curtea interioară a blocului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •