Silviu Mares 22 noiembrie 2012
Bannerele candidatului ARD pe Colegiul 1 Deputati, Marian Fusea, au fost vandalizate
Bannerele candidatului ARD pe Colegiul 1 Deputati, Marian Fusea, au fost vandalizate
Bannerele candidatului ARD pe Colegiul 1 Deputati, Marian Fusea, au fost vandalizate

Candidatul ARD pe Colegiul 1 Deputati, Marian Fusea, reclama faptul ca mai multe materiale electorale aflate pe stalpi i-au fost rupte sau vandalizate, motiv pentru care isi indeamna contracandida?ii, care au avut parte de acelasi tratament, la coalizare impotriva celor care se dedau la astfel de practici.

„O campanie electorala trebuie sa fie bazata pe idei nu pe vandalism. Contracandidatii electorali s-au confruntat cu aceeasi situatie trista in fata careia trebuie sa ne coalizam si sa luam atitudine. nAceste acte de vandalism arata ca, de fapt, cei care le comit nu sunt deloc conectati la ceea ce presupune o campanie electorala curata. Condamn public aceste manifestari, nu sunt deloc de acord cu ceea ce se intampla si trebuie sa luam atitudine. Consider ca oamenii aceia, daca ii pot numi in asa fel, nu au bunul simt elementar ca sa realizeze ca un sabotaj de acest gen se constituie fapta penala. Am aflat astazi ca si contracandidatii mei au patit acelasi lucru. Trebuie sa ne coalizam pentru a opri aceste gasti de cartier care incearca sa controleze opinia publica prin aceste practici din Evul Mediu. Imi doresc ca cei vinovati sa plateasca cu varf si indesat”, a declarat Fusea.

Candidatul ARD pe Colegiul 1 Deputati, Marian Fusea, le-a transmis un mesaj chiar celor care i-au vandalizat materialele de campanie: „Stimati domni care ati considerat ca, rupandu-mi afisele de pe stalpi, electoratul nu va afla de mine, va acuz public si va declar vinovati de aceste fapte penale”.

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.