Silviu Mares 28 decembrie 2012
Au fost premiati olimpicii Brailei din 2012 si profesorii lor indrumatori
Au fost premiati olimpicii Brailei din 2012 si profesorii lor indrumatori
Au fost premiati olimpicii Brailei din 2012 si profesorii lor indrumatori

Elevii olimpici braileni si profesorii lor indrumatori au fost premiati ieri de Consiliul Judetean Braila, intr-o festivitate organizata la Facultatea de Inginerie, cu premii in bani, in valoare totala de peste 95 mii lei.

Au fost premiati 34 elevi cu sume cuprinse intre 700 lei si 4.200 lei si 19 profesori indrumatori cu o suma fixa, impozabila, de 2.500 lei, potrivit unui proiect de CJ aprobat de consilierii judeteni braileni.

Elevii care au obtinut premii internationale au primit 4.200 lei, cei care au obtinut la nivel national premiul I si medalii de aur au primit 2.100 lei, premiul al Iilea si medaliile de argint au fost rasplatite cu 1.400 lei, iar pentru premiul al III-lea si medaliile de bronz cu 700 lei.

„Avand in vedere ca ne ocupam mai mult de copiii cu probleme speciale, cred ca a venit timpul sa ne intoarcem cu fata si spre copiii care au rezultate si ne reprezinta cu cinste Braila la olimpiadele nationale si internationale”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

In topul pe unitati de invatamant premiate s-au aflat elevii de la Colegiul National „Nicolae Balcescu” – 14, Scoala cu clasele I – VIII „Mihai Eminescu” – 9, Liceul de Arta „Hariclea Darclee” – 5, Colegiul National „Gh. M. Murgoci” – 3, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” – 2 si Scoala Gimnaziala „I. L. Caragiale” – 1.

Luna trecuta, douazeci de licee din Braila au fost premiate pentru rezultatele bune obtinute anul acesta la examenul de bacalaureat, cand rata de promovabilitate la Braila a fost de 63%, in timp ce media pe tara de 43,04%.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.