Sport

Armata si Penitenciarele vor juca finala mare a Cupei Primaverii

Armata si Penitenciarele vor juca finala mare a Cupei Primaverii

Marți seara, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila s-au jucat meciurile din semifinalele primei ediții a Cupei Primăverii la fotbal în sală. În această fază a competiției au ajuns cee mai bune patru echipe din cele 16 înscrise.

În prima semifinală s-au întâlnit echipele Armatei și Poliției de Frontieră. Deși se prefigura un meci echilibrat, cei de la Armată s-au impus fără drept de apel cu scorul de 8-0 (3-0). Cristian Pascu a deschis scorul în minutul 15 Cătălin Constandache a majorat diferența. În ultimul minut al primei reprize Viorel Banciu a stabilit scorul primei reprize.

După pauză echipa Armatei a mai marcat de 5 ori prin Neluțu Zăgan în minutul 27, Constandache în minutul 32, Viorel Banciu în minutele 34 și 37 și Ion Baicu în minutul 38 și a fost prima finalistă a Cupei Primăverii.

Al doilea meci, între echipa de la Penitenciare și cea de la Inspectoratul Școlar Județean, a fost mult mai echilibrat și și mult mai încrâncenat, cu eliminări de ambele părți. Echipa Penitenciarelor a deschis scorul în minutul 14 prin jucătorul Sportului Chiscani, Marius Coman și a intrat în avatnatj la pauză, scor 1-0.

În minutul 22 Dragoș Mocanu a marcat pentru ISJ și a restabilit egalitatea. În minutul 29 Valeriu Voiculeț a marcat pentru echipa Penitenciarelor, care a trecut din nou la conducere. Nervii au cedat și arbitrii George Badea și Ionuț Smeu i-au eliminat pe Viorel Tănase de la ISJ și pe Angelin Moisescu, delegatul de la Penitenciare.

Timp de 5 minute cei de la ISJ au jucat cu un om mai puțin pe teren, iar de acest avantaj au profitat cei de la Penitenciare care au mai înscris de două ori prin Ciprian Ghiojdoiu în minutul 32 și Marius Coman în minutul 35. La scorul de 4-1 Satnoianu de la Penitenciare a ratat de două ori în aceeași fază, trimițând mingea în bară de la 2-3 metri.

Când au revenit în efectiv complet echipa de la ISJ a redus din handicap prin Viorel Ivan în minutul 37, iar în minutul 39 Mihai Anghel a marcat din lovitură de la 10 metri, șutând sub transversală. În minutul 40 Ghiojdoiu l-a faultat pe portarul Florin Giurgiu și echipa de la ISJ a avut șansa egalării, beneficiind din nou de o lovitură de la 10 metri. Anghel a executat din nou în forță, dar portarul celor de la penitenciare a respins peste poartă. Cornerul a rămas fără rezultat și Penitenciarele s-au calificat în finală după ce au câștigat în fața celor de la ISJ cu 4-3 (1-0).

Joi, 5 aprilie, se vor juca cele două finale. În finala mică se vor întâlni ISJ și Poliția de Frontieră, iar în finala mare Armata va juca cu Penitenciarele.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •