Sport

Armata si ISJ se vor intalni si vineri in finala Turneului Campionilor

Armata si ISJ se vor intalni si vineri in finala Turneului Campionilor

Miercuri seară, în Dala Polivalentă Danubius din Brăila s-au desfășurat meciurile ultimei etape din cadrul Turneului Campionilor la fotal în sală.

În primul meci s-au întâlnit Pricons și Ronțăilă, finalistele de la Turneul Firmelor de anul acesta. Campioana firmelor s-a impus cu 5-1 (4-1) și a sperat într-un rezultat favorabil în ultimul meci care să-i califice în finală. Golurile celor de la Pricons au fost marcate de Daniel Cazan în minutele 3, 5 și 10, Cosmin Necoară în minutul 4, Andrei Crăciun în minutul 23. Pentru Ronțăilă a marcat Nicolau în minutul 17.

În al doilea meci al zilei s-au întâlnit echipele de la ISJ Brăila și Armată. Cu două victorii în primele două etape, ISJ a trăit intens meciul cu ”militarii” fiind la un pas să piardă calificarea în finală. Armata a deschis scorul în minutul 3, după un șut centrare în fața porții al lui Constandache, Valentin Ioniță a reluat din apropiere pentru 1-0. Constandache a primit o pasă în adâncime pe partea dreaptă și a șutat puternic de la 8 metri lateral învingându-l a doua oară pe portarul Florin Giurgiu. În minutul 15 Armata a beneficiat de o lovitură de penalitate de la 10 metri pe care Cătălin Constandache a transformat-o fără probleme, 3-0. Un minut mai târziu ”profesorii” puteau să reducă din handicap, dar șutul lui Ionuț Micu a lovit bara și la pauză scorul a rămas 3-0.

În minutul 26 Viorel Banciu a majorat avantajul celor de la Armată cu un șut sub transversală, apoi Mihai Anghel a trimis iar mingea în bară. În minutul 30 Cristian Pascu l-a driblat și pe portarul celor de la ISJ și a șutat puternic, marcând pentru 5-0. În minutul 32 Viorel Banciu a marcat pentru 6-0, scor la care ISJ rata finala mare a competiției. În minutul 33 Mihai Anghel reușește să înscrie pentru echipa ISJ și să reducă din handicap. În minutul 36 Constandache a marcat pentru 7-1, iar în minutul 37 Viorel Tănase a înscris al doilea gol pentru ISJ și meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Armată cu scorul de 7-2 (3-0).

În urma acestor rezultate, în finala mare programată vineri seara se vor întâlni din nou Armata și ISJ, iar finala mică se va juca între Pricons și Ronțăilă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •