ProBr Politica

Alexandru Nazare: Le multumesc tuturor brailenilor pentru sustinerea din ultima luna de zile

Alexandru Nazare: Le multumesc tuturor brailenilor pentru sustinerea din ultima luna de zile
Alexandru Nazare: Le multumesc tuturor brailenilor pentru sustinerea din ultima luna de zile

Fostul ministru al Transporturilor in Guvernul Ungureanu, Alexandru Nazare, care a iesit deputat de Braila pe Colegiul nr.2, le-a transmis un mesaj de multumire tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut in aceasta luna de campanie electorala.

„Sunt extrem de onorat si ma simt foarte responsabilizat de faptul ca voi fi deputatul Brailei in urmatorii patru ani. Felicit toti invingatorii, inclusiv pe contracandidatul meu Vasile Varga, care a intrat si el in Parlament. Le multumesc tuturor brailenilor pentru sustinerea din ultima luna de zile. Cred ca cele 5.771 voturi pe care le-am castigat in Colegiul 2 sunt rodul sperantei si mesajului de schimbare, pe care am reusit sa il articulam. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc minunatei echipe care a lucrat alaturi de mine in aceasta campanie si care a realizat ceea ce acum o luna parea imposibil”, a declarat Nazare.

Nazare s-a adresat si sustinatorilor din mediul online: „Voua, extraordinarilor mei sustinatori din mediul online, va adresez cele mai calde si sincere multumiri. Ma inclin si va respect! De astazi Braila are o sansa la schimbare!”

Alexandru Nazare a mai spus ca mandatul castigat de ARD in Braila „este si un bun punct de plecare pentru o reconstructie a dreptei in aceasta zona a tarii dominata de atatia ani de fortele stangii”, in contextul in care USL a inchis cu 50+1 toate colegiile de parlamentari din Braila.

Alexandru Nazare (ARD) a devenit deputat de Braila prin efectul legii, el dublandu-l pe deputatul USL de pe Colegiul 2, Vasile Varga, care a castigat mandatul cu 50+1 din numarul voturilor valabil exprimate.

USL a castigat la Braila toate cele sapte mandate de parlamentari, doua de senatori si cinci de deputati, cu un scor de 65,5%, fiind urmata de PP-DD cu 19,4% si ARD cu 11,1%.

Prin efectul legii, judetul Braila a primit trei mandate de parlamentari: unul de senator pentru PP-DD, in persoana lui Mihai Danut, si doua de deputati, respectiv Marioara Nistor (PP-DD) si Alexandru Nazare (ARD), numarul parlamentarilor de Braila crescand astfel la zece.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.