Sport

Al treilea rezultat de 2-2 înregistrat de Dacia Unirea în acest campionat

Al treilea rezultat de 2-2 înregistrat de Dacia Unirea în acest campionat

Dacia Unirea Brăila a rămas fără nici o victorie și după etapa a VIII-a din Liga a 2-a. Echipa lui Florentin Petre a terminat la egalitate meciul din deplasarea de la Metaloglobus București, scor 2-2 (1-1). Este al treilea meci din acest sezon în care Brăila înregistrează un rezultat de 2-2 în meciurile din deplasare, după cel cu Poli Timișoara și CS Balotești. Și în Cupa României, în meciul de la Medgidia, în timpul regulamentar scorul a fost 2-2!

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Metaloglobus din București, Dacia Unirea a venit cu gândul de a obține puncte. Punctul obținut în deplasarea de la București nu le-a fost de mare folos, pentru că nu numai că nu au mai urcat în clasament, ci au coborât pe ultimul loc în clasament. Echipa pregătită de Florentin Petre a fost depășită de CS Balotești, celaltă echipă fără victorie în primele 7 etape, care a câștigat meciul cu ACS Poli Timișoara și a acumulat 5 puncte, cu unul mai mult decât brăilenii.

Metaloglobus a deschis scorul în minutul 3, prin Ovidiu Herea, care a executat perfect o lovitură liberă și l-a învins pe Avram.

În minutul 18 Maxin i-a pasat pe culoar lui Bebey. Acesta a intrat în careu și l-a driblat pe portarul Geantă a șutat spre poartă, Sane a respins de pe linia porții, însă mingea a ajuns înapoi la Bertrand Bebey care de data aceasta a trimis în poartă și a egalat.

La pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 1-1, chiar dacă brăilenii au mai avut o ocazie de gol prin Vitan, în minutul 24.

În minutul 53 Dacia Unirea a trecut la conducere pe tabela de marcaj. Bebey a fost faultat în careu de Buzea și arbitrul a dictat penalty. Mihai Maxin a executat în colțul din dreapta jos, și l-a păcălit pe portarul Geantă, care s-a aruncat în partea opusă.

Adreano a avut șansa de a majora avantajul brăilenilor, în minutul 70, dar șutul acestuia de la 18 metri lateral stânga, la colțul lung, a fost respins de Geantă și mingea a ieșit în aut.

În minutul 75 Albert a trimis o pasă în adâncime pentru Ovidiu Herea, care a fost faultat în careu și Marius Chiţu a dictat penalty pentru gazde. Valentin Ghenovici a transformat lovitura de pedeapsă şi a restabilit egalitatea.

Echipa lui Florentin Petre a plecat neînvinsă de la București, după al treilea rezultat de 2-2 în meciurile din deplasare din acest campionat, dar a trecut pe ultimul loc în clasament, cu 4 puncte și golaveraj 7-22. Brăilenii au rămas singura echipă fără victorie după 8 etape, dar la meciurile din deplasare au trei puncte din patru meciuri și o singură înfrângere.

Antrenorul Florentin Petre a folosit următoarea formulă de echipă: R. Avram – Gab. Niţă, B. Hamza, Merville, Manu – A. Pleşa (min. 59 Adreano van Der Driest), Maxin – R. Vitan (min. 64 M. Calu), Lu Yuefeng, Ciucureanu – B. Bebey (min. 85 D. Mucuță).

Și la meciul cu Metaloglobus echipa brăilenaă a fost însoțită de un grup de suporteri, care și-au încurajat favoriții.

În etapa următoare, Dacia Unirea Brăila va întâlni pe teren propriu pe Chindia Târgoviște, dar până atunci urmează meciul din șaisprezecimile Cupei României, programat marți, 25 septembrie, de la ora 21.30, pe stadionul ”Oțelul” din Galați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •