Sport

Viitorul Ianca primul lider al Ligii a 4-a

Viitorul Ianca primul lider al Ligii a 4-a

Sâmbătă, 25 august, s-a dat startul noii ediții a Ligii a 4-a la fotbal, una care va avea în competiție doar 9 echipe. Primul lider al campionatului este Viitorul Ianca, care a câștigat cu 4-1 pe teren propriu meciul cu Viitorul Însurăței. În celelalte trei meciuri din prima etapă a Ligii a 4-a oaspeții și-au adjudecat toate punctele puse în joc, cu victorii la același scor 2-3. Și la juniori A1 lider după prima etapă este tot echipa din Ianca, care a realizat scorul etapei, câștigând cu 16-0.

Principala pretendentă la titlul de campioană a județului brăila în acest sezon, Viitorul Ianca a întâlnit pe stadionul Ștefan Vrăbioru pe Viitorul Însurăței. Echipa pregătită de Cosmin Necoară s-a impus cu 4-1 (3-0). Pentru echipa din Ianca au marcat Ionuț Matei în minutul 15, Marius Dima în minutele 21 și 90+2 și Costin Dobrin în minutul 39. Golul echipei din Însurăței a fost marcat de Viorel Tănase în minutul 52.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: Jalbă – Al. Cireașă, C. Dobrin, Ad. Postolea, Al. Coniceanu, V. Stroe (min. 46 V. Durbacă), V. Olenic, M. Dima, C. Necoară (min. 63 Dr. Niculai), I. Matei (min. 84 I. Smeu), D. Cazan (min. 88 C. Dogărescu).

Viitorul Însurăței a jucat în formula: D. Tudor – V. Gheorghe, M. Baicu, Ad. Coman, V. Ion, V. Tănase, Marius Moldoveanu (min. 68 I. Pungă),  Marian Moldoveanu, I. Oprea, I. Roșu (min. 46 D. Mariniuc), T. Radu (min. 78 G. Antohe).

Victoria Traian, o altă echipă care și-a propus revenirea în Liga a 3-a, a câștigat în deplasare la Tudor Vladimirescu cu scorul de 3-2, după ce la pauză au condus cu 3-1. Pentru Pandurii Tudor Vladimirescu a marcat Sergiu Simion în minutele 18 și 68. Golurile învingătorilor au fost înscrise de George Puia în minutele 14 și 31 și Ionuț Buzatu în minutul 26.

Pandurii Tudor Vladimirescu: L. Puznava – Apostol, C. Boitaș, Urmeș, Movileanu (min. 46 Petcu), Movileanu, Nedelcu, Bordeianu (min. 80 Mândroiu), Bogdan (min. 60 Tănase), Simion, M. Ion, V. Mogoș (min. 54 E. Stan)

Victoria Traian: Tunea- Buzatu, Puia (mi. 76 Păduraru), Moroșanu (min. 46 Ad. Zăgan), Bogoș (min. 70 Giol), C. Ioniță, P. Ioan, C. Roșu, D. Orășanu (min. 58 Tudorache), P. Ghețu, V. Baciu.

ACS Comunal Cazasu a început cu stângul noul sezon al Ligii a 4-a fiind învinsă pe teren propriu de Voința Șuțești cu scorul de 2-3, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Caasu a deschis scorul în minutul 36 prin Sorin Techiu, apoi fostul său coleg de la Chiscani, Ionuț Huțu a restabilit egalitatea în minutul 44. În minutul 51 Șerbănescu a adus echipa din Șuțești în avantaj, iar în minutul 67 Vlad Omer a marcat golul de 2-2. Ionuț Huțu a marcat golul victoriei echipei din Șuțești în minutul 80.

A treia victorie în deplasare a fost obținută de Voința Vișani în meciul de la Dunărea Tichilești. Echipa din Vișani a condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Iulian Dobrică în minutele 19 și 39. După pauză gadele au reușit să revină și să egaleze prin golurile marcate de C. Manolache în minutele 48 și 75, dar Mutei a adus victoria oaspeților prin golul înscris în minutul 85.

În prima etapă la juniori A1 s-au înregistrat rezultatele:

ACS Comunal Cazasu –  Voința Șuțești 2-3

Dunărea Tichilești – Voința Vișani 1-4

Viitorul Ianca – Viitorul Însurăței 16-0

Pandurii Tudor Vladimirescu – Victoria Traian 3-3

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •