Administratie

Weekend plin de evenimente in Braila

Weekend plin de evenimente in Braila
Peste 100 de jandarmi vor fi in misiune la finalul acestei saptamani
Weekend plin de evenimente in Braila

În perioada 08-10 septembrie 2017, peste 100 de jandarmi brăileni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la toate manifestările cultural-artistice, dar şi sportive, planificate a se organiza în municipiul şi judeţul Brăila.

Astfel, în acest sfârşit de săptămână, efective din cadrul Jandarmeriei Brăila se vor afla alături de cetăţeni, împreună cu lucrători din cadrul celorlalte instituţii abilitate, pentru asigurarea în condiţii de normalitate la manifestările cultural-artistice desfăşurate în această perioadă.

Cu ocazia “Zilelor Oraşului Ianca” ce se vor desfășura în perioada 8-10 septembrie și la Zilele comunei Jirlău, care vor avea loc vineri, 8 septembrie, handarmii vor asigura măsurile de ordine. Tot vineri, 8 septembrie, începând cu ora 14.00, în localitatea Unirea, jandarmii vor asigura ordinea pe timpul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Comunei Unirea. În perioada 8-9 septembrie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în satul Cuza-Vodă, comuna Salcia Tudor, pe timpul desfăşurării “Bâlciului Tradiţional”.

De asemenea, jandarmii brăileni vor asigura şi măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a competiţiilor sportive ce se vor desfăşura în această sâmbătă.

Sâmbătă, 9 septembrie, la Stadionul Municipal Brăila, începând cu ora 11.00, se va desfășura partida dintre Dacia Unirea Brăila și C.S. Sportul Snagov, în Liga a 2-a. La Stadionul Pandurii din comuna Tudor Vladimirescu, de la ora 17.00 se va juca meciul din etapa a III-a a Ligii a 3-a, A.C.S. Victoria Traian – C.S.A. Axiopolis Sport Cernavodă. Tot sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Polivalentă Danubius Brăila, va avea loc meciul de handbal feminin H.C. Dunărea – C.S.M. Bistriţa, contând pentru etapa a II-a a Ligii Naționale.

Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări publice să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu ocazia acestor evenimente şi să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apel unic de urgenţă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •