Sport

Viitorul Ianca a învins AFC Urleasca și s-a distanțat în clasament

Viitorul Ianca a învins AFC Urleasca și s-a distanțat în clasament

Sâmbăta trecută Liga a 4-a brăileană la fotbal a programat meciurile etapei a 16-a. Viitorul Ianca a bifat a 13-a victorie și rămâne neînvinsă și după această etapă, în care s-a distanțat la 9 puncte de ocupanta locului 2, Victoria Traian. Viitorul Ianca a fost singura echipă care a câștigat pe teren propriu, în timp ce Victoria Traian a remizat cu Voința Vișani în singurul meci fără goluri.

Rezultatele înregistrate în etapa a 16-a din Liga a 4-a:

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voința Șuțești 2-5 (2-2). În primul meci jucat pe terenul din Tudor Vladimirescu, echipa gazdă a avut o primă repriză mai bună, în care au condus de două ori, dar după pauză oaspeții au înscris trei goluri și au câștigat fără drept de apel. Pentru gazde au marcat: Drăgulin (13) și Sfîrtoc (30). Gourile învingătorilor au fost marcate de: Ion Șerbănescu (17, 45, 84, 90+2) și Iulian Bogoș (75).  La juniori A1 Pandurii Tudor Vladimirescu a câștigat cu 6-1.

Victoria Traian – Voința Vișani 0-0. În cel de-al doilea meci disputat pe terenul din comuna Tudor Vladimirescu, Victoria Traian considerată gazdă a partidei, nu a putut să treacă de Voința Vișani și meciul s-a încheiat nedecis. La juniori A1 Voința Vișani a câștigat cu 5-0.

Dunărea Tichilești – ACS Comunal Cazasu 0-3 (0-2). Echipa din Cazasu s-a impus fără probleme pe terenul ultimei clasate. Golurile au fost marcate de: Toader (12), Sorin Techiu (31) și Datcu (89). La juniori A1 Comunal cazasu a câștigat cu 4-1 și se menține pe primul loc în clasament.

Viitorul Ianca – AFC Urleasca 2-0 (0-0). Deși diferența din clasament dintre cele două echipe este una foarte mare, meciul jucat pe terenul din Plopu a fost un adevărat derby ținând cont de jucătorii pe care i-au avut pe teren cele două formații. După o primă repriză fără goluri, în partea a doua Viitorul Ianca a marcat de două ori prin Ionuț Matei în minutul 57 și Emmanuel Ndigwe în minutul 77, obținând toate punctele puse în joc.

Viitorul Ianca: Cristian Mitrea – Daniel Cazan, Cătălin Stănciulescu, Valentin Ioniță, Cosmin Constantin Necoară (min. 83 Alexandru Cireașă) – Ionel Pană (min. 90 Cristinel Pisică), Victor Olenic, Marius Dima, Emmanuel Ndigwe (min. 80 Adrian Postolea) – Ionuț Matei, Marius Coman (min. 59 Andrei Crăciun).

AFC Urleasca: George Tudor – Răzvan Surdeanu (min. 79 Dănuț Dumitrescu), Teodror Lupașcu, Georgian Pârlog, Adrian Coman – Cristian Pascu (min. 57 Robert Popescu), Gigel Costache – Ionuț Văsîi, Manuel Pârlițeanu, Vali Dumitrana (min. 83 Bogdan Baciu) – Silviu Crăciun.

La juniori A1 AFC Urleasca a câștigat cu 3-2 și a complicat și mai mult lupta pentru titlul de campioană.

Cu două etape înaintea încheierii sezonului regulat, Viitorul Ianca este lider în clasamentul seniorilor Ligii a 4-a, cu 40 de puncte. Pe locul 2 se menține Victoria Traian, cu 31 de puncte și ambele echipe sunt sigure că vor rămâne pe aceste locuri și la finalul sezonului regulat indiferent de rezultatele ultimelor etape.

În clasamentul echipelor de juniori A1 lider este ACS Comunal Cazasu cu 34 de puncte, urmată de Viitorul Ianca cu 30 de puncte. Echipa din Cazasu mai are un singur meci de jucat, în ultima etapă, acasă cu AFC Urleasca. Viitorul Ianca mai are de jucat două meciuri, în deplasare la Viitorul Șuțești și acasă cu Voința Vișani.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •