ProBr

Victorie spectaculoasa pentru junioarele III de la LPS Braila

Victorie spectaculoasa pentru junioarele III de la LPS Braila
Victorie spectaculoasa pentru junioarele III de la LPS Braila
Victorie spectaculoasa pentru junioarele III de la LPS Braila

Duminică, de Ziua Unirii, handbalistele junioare III de la LPS Brăila au jucat primul meci din anul 2016 în compania celor de la CS Handbal Art Galați, lidera clasamentului seriei C. După un meci dramatic, în care gălățencele au condus mai mult de jumătate de oră din meci, fetele pregătite de Cristi Preda au reușit o răsturnare spectaculoasă de rezultat și au obținut victoria în derby-ul etapei. LPS Brăila a câștigat cu 13-11 (5-8) și a produs astfel prima înfrângere pentru cele de la CSH Art Galați.

CSH Art Galați, lidera seriei C a campionatului național de handbal junioare III, neînvinsă în primele 9 etape, a început foarte bine meciul de la Brăila și în prima repriză au condus pe tabela de marcaj de la un capăt la altul. după primele 25 de minute CSH Art Galați conducea cu 3 goluri avans, scor 5-8.

Pauza a fost un sfetnic bun, iar în repriza a doua fetele de la LPS Brăila au început să se apere mai bine și să fructifice mai ușor atacurile. În primele 9 minute din repriza a doua LPS Brăila a recuperat handicapul de 3 goluri și au trecut prima dată în avantaj prin golul marcat de Ioana Conțu în minutul 34. oaspetele au reușit să înscrie primul gol din repriza a doua abia în minutul 39, când au marcat pentru 10-9. În final LPS Brăila a reușit să se impună cu 13-11, după o repriză secundă în care au primit doar 3 goluri.

Pentru LPS Brăila au marcat: Carmen Bunea -4 goluri, Ioana Conțu -3, Mirabela Coteț -3, Diana Gașpar -2 și Andreea Popa -1. Poarta echipei brăilene a fost închisă de Nicoleta Petre și Alexandra Perianu. Au mai jucat: Anamaria Cazan, Roxana Popa, Iulia Sava, Alexandra Sima și Andreea Spânu.

După 10 etape LPS Brăila se menține pe locul 3 în clasamentul seriei C cu 20 de puncte și un golaveraj de 223-164, cea mai bună apărare din serie. CSH Art Galați rămâne lideră și după această etapă, cu 27 de puncte, iar pe locul 2 se află CS Danubius 2010 Galați, cu 25 de puncte.

În etapa a XI-a, LPS Brăila va juca în deplasare la CS United Galați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •