Sport

Victorie pentru CF Braila in amicalul cu Dunarea Galati

Victorie pentru CF Braila in amicalul cu Dunarea Galati

Victorie pentru CF Braila in amicalul cu Dunarea GalatiCF Braila – Dunarea Galati 2-1 (1-1)

Sambata dimineata, de la ora 11, pe stadionul Municipal din Braila, elevii lui Alin Panzaru au jucat ultimul meci de pregatire din vacanta de iarna. Adversari au fost cei de Dunarea Galati, locul 9 in seria Est din Liga a 2-a, formatie antrenata de Vali Stan, fost jucator la CF Braila in turul campionatului trecut.

Brailenii au deschis repede scorul, in minutul 3, gratie transformarii unei lovituri de la 11 m de catre Robert Neagoe, in urma unui fault obtinut de Alexandru Ciocalteu. Galatenii, biciuiti permanent de pe banca de antrenorul lor, au continuat sa se apere avansat si sa creeze deranj mare in apararea braileana, acolo unde Daniel Balasa a fost depasit de cateva ori de atacantii oaspetilor, dar Gabriel Bunduc a intervenit foarte bine. Din pacate nu a mai putut face nimic, in minutul 15, cand Ionut Enache a patruns in careu pe partea stanga a atacului Dunarii si l-a invins pe Bunduc cu un sut la coltul lung, restabilind egalitatea, 1-1. elevii lui Panzaru au iesit la atac, dar de cele mai multe ori constructia s-a oprit la marginea careului mare, iar cei care si-au creat situatii de poarta au fost galatenii, pe fondul erorilor din apararea braileana, acolo unde se observa ca Ivan si Balasa nu au meciuri impreuna si nu se sincronizeaza inca foarte bine. Pana la pauza brailenii au incercat poarta oaspetilor doar de doua ori, prin Punga si Puscasu, dar reluarile lor nu au fost suficient de puternice pentru a-l invinge pe portarul galatean.

Dupa pauza insa CF Braila s-a instalat mai clar la carma jocului si nu a mai dat posibilitatea oaspetilor sa-si mai creeze multe situatii de gol, in schimb reusind sa inscrie pentru 2-1 prin Andrei Puscasu. Galatenii au fost un adversar redutabil, in aceasta iarna schimband practic jumatate de echipa, 10 jucatori plecand de la Dunarea la alte echipe, dar au venit 6 jucatori noi, printre care si Iulian Apostol, fost jucator la Otelul, Rapid, Steaua sau Unirea Urziceni.

CF Braila
CF Braila

Alin Panzaru a inceput aceasta partida cu urmatorul unsprezece: Gabriel Bunduc – Gabriel Bosoi, Laurentiu Ivan, Daniel Balasa, Dinu Sanmartean – Sorin Frunza, Andrei Puscasu, Robert Neagoe, Georgel Punga – Alexandru Ciocalteu, Bogdan Rusu. Dupa pauza au mai intrat: Daniel Ochia, Dan Ignat, Marius Voicu, Adrian Campeanu si Marius Dima.

Primul joc oficial pentru CF Braila va avea loc duminica 10 martie, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu Chindia Targoviste. Pretul de intrare va fi de 5 lei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.