Sport

Victorie la scor pentru Sportul Chiscani in meciul cu CSM Rm. Sarat

Victorie la scor pentru Sportul Chiscani in meciul cu CSM Rm. Sarat

Sportul Chiscani pare să fi intrat pe drumul cel bun, după ce a obținut al doilea succes în acest retur al Ligii a 3-a, reușind să câștige cu 4-0 (2-0) meciul cu CSM Rm. Sărat. Echipa brăileană a făcut un nou pas important în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Jucătorii de la Chiscani au început bine și au deschis scorul în minutul 10. Bălan a trimis o pasă în diagonală pentru Emma Ndigwe și nigerianul a șutat din din 7-8 metri lateral stânga, sub bară, reușind să deschidă scorul. În minutul 15, același Ndigwe a marcat pentru 2-0. În urma unui corner, Căldăraru a recentrat în careu, Pârlog a reluat cu capul și Ndigwe a șutat din 6 metri în poartă, 2-0.

Brăilenii au continuat să domine jocul și au mai avut situații de gol. În minutul 24 Cristian a trimis cu capul peste poartă în urma unui corner.

În minutul 29 oaspeții au avut și ei o situație periculoasă lapoarta lui Filip Ghighimoc. Burghelea a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 31 Ndigwe a șutat de la marginea careului, dar mingea s-a dus peste poartă. În minutul 35 Iordache a reluat din interiorul careului în brațele portarului Nițache. În minutul 36 B. Bălan a profitat de o greșeală a lui Boga, dar a șutat pe lângă poarta apărată de Filip Ghighimoc și scorul la pauză a rămas 2-0 pentru Sportul.

În minutul 47 la un contraatac al gazdelor, Coman i-a pasat în stânga lui I. Cristian, care a intrat în careu și a șutat la colțul lung, puțin pe lângă vinclu. În minutul 57 Cristian a intrat în careu, dar a ezitat să șuteze și a centrat, însă Coman nu a reușit să reia pe poartă. În minutul 58 G. marcu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, dar Ghighimoc a rspins în corner. Lovitura de colț a fost executată înspre careul mic, dar portarul brăilenilor a fost pe fază și a reținut fără probleme.

În minutul 69 G. Tucă a șutat din colțul careului de 16 metri puțin pe lângă poarta gazdelor. În minutul 72 Cristian a fost faultat în careu de Chivu și arbitrul a dictat penalty pentru Sportul. A exeutat gigel Costache, în stânga portarului și a marcat pentru 3-0.

Oaspeții au alergat după golul de onoare, dar fără succes. În minutul 80 Mirel Costache a șutat spre poartă, dar Ghighimoc a respins în corner. În minutul 85 portarul brăilenilor a scos șutul lui Tucă, iar în minutul 88 șutul lui Bogdan Bălan de la 22 de metri a fost respins de Ghighimoc în corner.

În minutul 89 Căldăraru a intrat în careul oaspeților, a pasat în spate pentru Dumitrana, care a șutat din colțul careului de 6 metri, la colțul scurt, iar portarul a scăpat mingea printre picioare, 4-0 pentru Sportul Chiscani.

Sportul Chiscani: Ghighimoc – G. Bălan, Preda, Pârlog, Boga – Vârlan (min. 46 G. Costache), Căldăraru, Ndigwe (min. 61 Dumitrana), M. Iordache (min. 77 M. Pascu) – M. Coman, I. Cristian (min. 77 G. Chihaia).

CSM Rm. Sărat: Nițache – Sava, Croitoru, Tîrîlă, Chivu, Tucă, Cîrjan (min. 51 Bodoc), Oprea, Roman (min. 46 G. Marcu), Burghelea (min. 78 M. Costache), Crețu (min. 26 B. Bălan).

Sportul Chiscani a acumulat 10 puncte și este la doar un punct distanță de locul 10. În etapa următoare, vineri, 30 martie, de la ora 15.00, va juca tot pe teren propriu cu Înainte Modelu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •