Sport

Victorie în deplasare pentru Sportul Chiscani

Victorie în deplasare pentru Sportul Chiscani

Sportul Chiscani a obținut trei puncte foarte importante în deplasarea de la Cernavodă, trecându-și în cont prima victorie din campionat după ce succesul de pe teren propriu cu CSO Bragadiru i-a fost anulat prin retragerea acestei  formații. Echipa lui Adrian Baldovin a făcut un meci foarte bun în deplasarea de pe terenul echipei de pe locul 7 în seria a II-a din Liga a 3-a.

Sâmbătă după amiază, Elevii lui Adrian Baldovin au început meciul de la Cernavodă cu un presing agresiv în jumătatea adversă şi o bună posesie a mingei. Ei au irosit prima şansă de a deschide scorul în minutul 7, când  Mihai a deviat mingea pentru Zaharia, iar acesta a şutat fără preluare, dar pe lângă poartă. În minutul 19, mingea şutată de Alin Radu a fost deviată în corner de Creţu. Trei minute mai târziu, Moldoveanu a lobat mingea peste apărătorii gazdelor, aceasta a ajuns la Alin Radu care a fost blocat în momentul şutului de Hristu.

În minutul 24, Zaharia a trecut de mai mulți adversari pe partea stângă a terenului, a centrat la bara a doua, pentru Emanule Moldoveanu, care a câştigat duelul aerian cu Acasandrei, dar a trimis mingea în bară, apoi portarul Nanu a deviat-o în corner. Jocul ofensiv al echipei din Chiscani s-a concretizat cu primul gol în minutul 29. După o acţiune personală pe partea dreaptă, Mădălin Pascu şutat la poartă, Nanu a reuşit să evite golul, dar a deviat mingea până la Alin Radu, care a trimis în plasă, 0-1.

În ultimul sfert de oră al primei reprize Sportul Chiscani a controlat jocul, dar fără a-și mai crea alte ocazii de a marca și la pauză s-a intrat la scorul de 0-1.

Sportul Chiscani a menținut același ritm al jocului şi în repriza a doua. În minutul 54 a irosit trei şanse de a înscrie, în aceeaşi fază. După o acţiune de atac prelungită, mingea a ajuns în careul gazdelor la Victor Mihai, acesta a şutat de două ori de la 7-8 metri, lateral dreapta, dar Nanu a avut tot atâtea intervenţii. Și după al doilea șut respins de Nanu mingea a ajuns tot la Mihai, care a trimis pe lângă portar, dar Daniel Zaharia a scos mingea de pe linia porţii.

În minutul 60, Mihai a reluat o minge din foarfecă pe spate, de la 10 metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă bară. Sportul Chiscani a continuat să atace și ocaziile s-au succedat la poarta gazdelor, însă Mihai, Alin Radu, Moldoveanu şi Coman nu au reuşit să găsească spaţiul porţii apărate de Nanu din poziţii foarte bune.

În minutul 74 Moldoveanu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Acasandrei, iar penalty-ul acordat oaspeţilor a fost transformat de Claudiu Zaharia şi Sportul Chiscani conducea 2-0. Putea fi 3-0, câteva minute mai târziu, dar mingea lobată de Coman peste portarul Nanu a trecut foarte aproape de vinclu.

În minutul 89 Axiopolis a reuşit să reducă din diferenţă prin Vieru. În minutul 90+4, nou intratul în echipa din Chiscani Marin Iordache, la a doua atingere a balonului, a marcat şi a stabilit scorul final, 3-1, pentru Sportul Chiscani.

După această victorie, echipa din Chiscani a acumulat 5 puncte şi a urcat pe locul al 13-lea în clasament.

Sportul Chiscani: Popescu – Bălan (min. 64 M. Coman), G. Preda, Pârlog, Boga – Lovin – M. Pascu, E. Moldoveanu, A. Radu (min. 76 Adamache), Zaharia (min. 88 M. Iordache) – V. Mihai (min. 86 Graur).

În etapa a X-a, Sportul Chiscani va întâlni pe teren propriu, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 15.00, pe Progresul Spartac București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •