Sport

Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia

Victorie importantă obținută de CS Făurei în deplasarea de la Medgidia

CS Făurei a obținut o victorie foarte importantă în deplasarea de la CS Medgidia, în etapa a doua a returului. Echipa lui Bănel Nicoliță, fără acesta pe teren, a câștigat cu 3-1 pe terenul uneie dintre contracandidatele la retrogradare și a urcat pe locul 9 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a.

Echipa din Făurei a început foarte curajos meciul de la Medgidia și și-au creat câteva ocazii clare de a deschide scorul. În minutul 12 Percă a executat o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri, dar portarul gazdelor a reușit să respingă. Două minute mai târziu la o acțiune pe partea stângă, Stelică Nicoliță a centrat în careu, dar reluarea lui Pușcașu din 6 metri a fost respinsă cu piciorul de portarul Mociu. În minutul 21 Sebastian Agache a intrat în careul gazdelor, dar a fost blocat de Suflaru.

În minutul 24 Bârsănel l-a faultat pe Bolojan la 17 metri ușor lateral dreapta. George Ștefan a executat lovitura liberă, dar mingea l-a lovit în cap pe Bârsănel, aflat în zid, și a ieșit în aut. Perioada mai bună de joc a gazdelor a continuat și în minutul 29 portarul Stavrev a scos mingea șutată de la marginea careului de Ștefan.

În primul minut de prelungiri din repriza I, gazdele s-au bâlbâit în respingerea unei mingii din preajma careului propriu, Stelică Nicoliță a recuperat și i-a pasat în zona centrală lui Pușcașu, iar acesta a trimis o pasă în careu pentru Fineas Roată, care a pivotat pe lângă Meleandră și a trimis l-a colțul lung, de la 12 metri, pe lângă portarul Mociu. 1-0 pentru CS Făurei la pauză.

În repriza a doua prima ocazie de a înscrie a aprținut tot echipei din Făurei. În minutul 58 Stelică Nicoliță a primit o pauză în interiorul careului, dar șutul său din colțul careului de 6 metri s-a dus puțin peste poartă.

În minutul 71 în urma unui corner de pe dreapta, gazdele au respins și mingea a ajuns la marginea careului la Roată care a șutat de la 15 metri lateral dreapta puțin pe lângă vinclul porții gazdelor. Două minute mai târziu Rusu a primit o pasă în careu, dar portarul Stavrev a ieșit și a reținut din fața jucătorului gazdelor, cu prețul unei accidentări.

În minutul 76 Iliescu i-a pasat în careu pentru Stelică Nicoliță, iar acesta a șutat de la 7 metri, la colțul lung, 0-2!

În minutul 80 Ștefan a primit o minge la 18 metri de poarta Făureiului, dar șutul acestuia s-a dus mult peste poartă. În minutul 82 portarul Mociu se complică în propriul careu și mingea a ajuns la George Dragomir. Acesta i-a pasat în mijlocul careului lui Dan Percă, dar acesta s-a complicat și a șutat pe lângă poartă de la 14 metri.

În minutul 85 George Dragomir a executat un corner de pe partea dreaptă la marginea careului mic, unde Pușcașu s-a înălțat și a reluat cu capul în poarta gazdelor, 0-3!

În minutul 90+1 gazdele au primit un penalty pentru un henț în careu comis de Drezaliu. Petre Bolojan a executat lovitura de pedeapsă și a redus din handicap, stabilind rezultatul final al meciului, CS Medgidia – CS Făurei 1-3 (0-1).

CS Făurei: Stavrev – M. Mocanu, Drezaliu, Bârsănel (min. 37 V. Cloșcă), S. Agache – D. Percă, Băicoianu, Iliescu (min. 87 Ștefan Duncă), F. Roată (min. 81 George Dragomir) – A. Pușcașu, S. Nicoliță.

CS Făurei a urcat pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte. În etapa a XVIII-a CS Făurei va sta, deoarece CSO Bragadiru s-a retras din competiție în turul campionatului.

Cealaltă echipă din Liga a 3-a din Județul Brăila, Sportul Chiscani a stat în această etapă, iar în etapa viitoare va întâlni pe teren propriu pe CS Afumați. Echipa din Făurei ocupă locul 10 în clasament, cu 16 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •