Sport

Victoria Traian și Viitorul Ianca învingătoare în deplasare în etapa a VII-a

Victoria Traian și Viitorul Ianca învingătoare în deplasare în etapa a VII-a

Liga a 4-a la fotbal a programat sâmbătă, 6 octombrie, meciurile din etapa a VII-a. Derby-ul etapei, dintre Voința Vișani și Victoria Traian s-a încheiat cu o victorie categorică a oaspeților, care au realizat și scorul etepei printr-o victorie cu 9-2. Surpriza etapei s-a înregistrat la Șuțești, unde Pandurii Tudor Vladmirescu a reușit să obțină un egal pe terenul ocupantei locului 3. Golgheterul etapei a VII-a din liga a 4-a a fost Costel Roșu, de la Victoria Traian, autor a patru goluri.

Rezultatele etepei a VII-a din liga a 4-a:

FC Urleasca – Viitorul Ianca 0-3 (0-0). Nou promovata echipă din Urleasca a ținut în șah liderul Ligii a 4-a până în ultimele 10 minute ale meciului. Ionuț Matei a deschis scorul în minutul 79 și tot el a marcat pentru 0-2 în minutul 86. Rezultatul final a fost stabilit de Valentin Stroe în minutul 90.

Pentru FC Urleasca au jucat: Radu – Jugănaru (min. 64 P. Olmazu), Lupașcu, I. Văsîi, Cr. Pascu, Popescu, Spătaru (min. 97 I. Ferdinand), A. Coman, Pârlițeanu, B. Baciu, Dumitrescu (min. 73 N. Jitaru).

Pentru Viitorul Ianca au jucat: D. Jalbă – Al. Cireașă, C. Dobrin, Ad. Postolea, N. Zăgan, C. Necoară (min. 88 Dogărescu), V. Ioniță, V. Stroe, V. Olenic, V. Durbacă, I. Matei.

La juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 7-0.

Voința Vișani – Victoria Traian 2-9 (1-5). Un meci care se anunța a fi un derby s-a încheiat cu victoria categorică a echipei antrenate de Haralambie Antohi. Costel Roșu a deschis scorul în minutul 6, apoi Mădălin Enache a marcat pentru 2-0 în minutul 10. În minutul 27 Costel Roșu a marcat al treilea gol pentru Victoria Traian. După numai un minut Giani Leaua a redus din handicap. În minutul 38 Al. Buzatu a marcat pentru 1-4, iar Costel Roșu a stabilit scorul primei reprize în minutul 42. În minutul 54 Enache a marcat pentru 1-6, iar în minutul 57 Sabin Moroșan a înscris pentru 1-7. Costel Roșu a marcat al patrulea său gol în minutul 76 și a făcut ca scorul să fie 1-8. În minutul 78 gazdele au reușit să mai înscrie o dată prin Emil Ion, iar scorul final a fost stabilit de Paul Ghețu în minutul 80.

Voința Vișani: Toader – Cristea, Cazacu (min. 6 M. Ferea), Barbu, Cojocaru, Pungă, Băbeanu, Leaua, Perian (min. 64 E. Ion), Mușat, Costache (min. 64 I. Dinu).

Victoria Traian: Tunea (min. 57 Al. Dinu) – Furmuzachi, Orășanu, Ghețu, M. Ioniță, P. Ioan, C. Roșu, G. Puia (min. 57 Tudorache), M. Enache (min. 64 Ene Medeleanu) – M. Buzatu, N. Păvălache (min. 57 Moroșan).

La juniori A1 Voința Vișani a câștigat cu 8-0.

ACS Comunal Cazasu – Dunărea Tichilești 4-2 (4-1). Au marcat: Sorin Techiu (2, 21, 40), Viorel Banciu (32), respectiv Novac (12) și Vrînceanu (65). La juniori A1 ACS Comunal Cazasu a câștigat cu 5-0.

Viitorul Șuțești – Pandurii Tudor Vladimirescu 1-1 (1-0). I. Șerbănescu a deschis scorul pentru gazde în minutul 6. Oaspeții au egalat în minutul 50 prin Ionuț Tănase din lovitură de la 11 metri. La juniori meciul s-a terminat tot 1-1.

În clasamentul echipelor de seniori Viitorul Ianca a rămas pe primul loc cu 18 puncte din 6 partide jucate și cu un golaveraj de 20-2. Pe locul 2 se află Victoria Traian cu 16 puncte, dar cu șapte meciuri jucate, iar pe locul 3 a rămas Viitorul Șuțești, cu 13 puncte.

La juniori A1 lider este Voința Vișani, singura echipă neînvinsă, cu 16 puncte.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •