Sport

Victoria Traian a pierdut cu 7-1 in deplasarea de la FCSB 2

Victoria Traian a pierdut cu 7-1 in deplasarea de la FCSB 2

Victoria Traian a înregistrat o nouă înfrângere la scor în etapa a 23-a din seria a II-a a Ligi a 3-a, pierzând în deplasarea de la FCSB 2 cu scorul de 1-7.

Disputat pe terenul sintetic de la Baza ARCOM din București, meciul a fost controlat de la început la sfârșit de FCSB 2, care a început în forță meciul și puteau deschide scorul chiar în primul minut. Mitrov a combinat cu Bota și i-a trimis o pasă în adâncime lui R. Ion, scăpat singur cu Tunea. Acesta l-a driblat pe portarul de la Traian și a șutat spre poartă din 3 metri lateral, dar Toma a respins în corner de pe linia porții.

În minutul 2, după un corner de pe stânga executat de R. Ion în careul de 6 metri, unde Ştefan Cană s-a înălțat și a trimis cu capul sub transversală, 1-0 pentru FCSB 2. În minutul 3 Bota a primit o pasă pe partea stângă și a pătruns în careu după o cursă de 30 de metri, a centrat în spate la Cristian Dumitru, care de la 5 metri a trimis în poarta apărată de Tunea, 2-0.

Dominarea gazdelor a continuat, cei de la Traian ieșind cu greu dincolo de centrul terenului. În minutul 9 Bota i-a pasat la marginea careului lui Cristian Dumitru, dar Tunea a ieșit și a respins cu piciorul. În minutul 12 Victoria Traian a avut prima lovitură de la colțul terenului, dar Roșu a executat scurt și faza s-a răcit.

În minutul 17 Bota a șutat de la 12 metri, mingea l-a depășit pe Tunea, dar Boitaș a respins în lateral până la Horşia, care a trimis în poarta goală, 3-0.

În minutul 19 Roșu l-a lansat pe partea stângă pe Mocanu, acesta a pătruns spre careul gazdelor și a șutat de la 18 metri lateral, la colțul scurt, însă portarul Lupescu a reținut în doi timpi. În minutul 22 echipa din Traian a avut o mare ocazie de a marca. P. Ioan i-a pasat la 30 de metri lui Roșu, acesta l-a deschis în stânga pe Mocanu, care a intrat în careu și singur cu portarul a șutat de la 10 metri la colțul lung, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

În minutul 25 Horșia a pătruns în careu pe partea dreaptă și a rămas singur cu Tunea, dar a șutat în plasa laterală. În minutul 27 Mitrov Mihailo a primit o minge la 20 de metri, s-a deplasat ușor spre dreapta și a șutat de la 17 metri, la colțul lung, în vinclul porții apărate de Tunea, 4-0.

În minutul 32 Enache, a fost deposedat la 12 metri de poartă, după o acțiune mai consistentă de atac a oaspeților. Gazdele au plecat în atac, iar Boitaș a pierdut un duel la centrul terenului cu Bota, acesta i-a pasat în adâncime lui  Cristian Dumitru, care a preluat cu capul la 20 de metri, a pătruns în careu și a șutat apoi de la 12 metri, sub transversală, 5-0.

În minutul 40 Mitrov a șutat de la 20 de metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Tunea. În minutul 41 Horșia a centrat de pe partea dreaptă în fața porții, dar Bota din 4 metri a reluat peste poartă. În minutul 43 Horșia a executat o lovitură liberă de la 26 de metri, poziție centrală, dar mingea a trecut puțin pe lângă bară. În minutul 44 Moroșanu a intrat în careul gazdelor, dar s-a încurcat în propriile driblinguri și a scăpat mingea în aut de poartă. FCSB a pornit imediat un atac rapid, Bota l-a lansat bine pe Dumitru, care a pătruns în careu, dar șutul său la colțul lung s-a dus departe de poartă și scorul la pauză a rămas 5-0 pentru FCSB 2.

Repriza a doua a început tot sub nota de dominare a gazdelor, juniorii FCSB-ului făcând chiar presing ofensiv aproape de fiecare dată când mingea aungea în posesia brăilenilor.

În minutul 59 Lixandu a trimis o pasă în diagonală pentru Iulian Ciubotaru, acesta a intrat în careu și de la 10 metri lateral dreapta l-a lobat pe portarul Constantinescu și a marcat pentru 6-0.

În minutul 66, Constantinescu a reepus din colțul careului mic și a degajat până la centrul terenului, unde Moroșanu a câștigat duelul aerian cu Cană, a combinat cu Martinescu și apoi i-a pasat în centru lui Costel Roșu, iar căpitanul brăilenilor a trimis o pasă filtrantă printre jucătorii gazdelor pentru Martinescu ajuns în careu. Ciubotaru a încercat să degajeze dar a trimis în piciorul lui Martinescu și mingea s-a dus în poarta lui Lupescu, 6-1.

În minutul 72 Horșia a primit o centrare în mijlocul careului brăilenilor, dar șutul său la colțul scurt a fost respins de Constantinescu. Mingea a fost recuperată de Horșia care i-a pasat la marginea careului lui Mitrov, iar șutul acestuia din poziție centrală a fost deviat în corner de portarul celor de la Traian.

În minutul 80 Roșu a combinat cu Moroșanu și a finalizat cu un șut de la 18 metri, dar prea slab pentru a-l înginge pe Lupescu. La doar câteva secunde Moroșanu a încercat și ell un șut de la marginea careului după o pasă pusă de Mocanu, dar șutul său a fost dezamăgitor și mingea s-a dus mult pe lângă poartă. În minutul 86 Roșu a primit o pasă lungă pe partea dreaptă și a centrat în careu pentru Moroșanu, dar atacantul Victoriei Traian a reluat slab, de la 11 metri, în brațele portarului. Pe fondul unui joc mai bun al echipei brăilene, în minutul 87 Ciubotaru a recuperat o minge la 30 de metri și i-a pasat la marginea careului lui Mitrov, iar șutul acestuia de la 18 metri, la colțul lung, s-a dus în vinclul porții apărate de Constantinescu, 7-1.

În minutul 90+1 Horșia a executat un corner de pe dreapta dar Constantinescu a ieșit și a boxat mingea, iar după două minute de prelungiri arbitrul a fluierat finalul meciului câștigat de tinerii jucători de la FCSB 2 cu scorul de 7-1 (5-0).

FCSB2: Lupescu Dragoș, Mehedințu Costel, Pacionel Ștefan (min. 46 Lixandru), Mitrov Mihailo, Pham Huy Florentin, Horșia Ovidiu, Bota Theodor, Dumitru Crisitan (min. 46 Csegoldi), Zamfir Radu , Ion Robert (min. 63 Ciubotaru Iulian), Cană Ștefan (min. 46 Băciuț).

Victoria Traian: Tunea Ionuț (min. 46 Constantinescu Daniel) – Enache Madalin (min. 55 Martinescu Alin), Boitaș Costel, Roșu Costel, 17 Moroșanu Adrian, Ioan Paul (min. 66 Pavel Daniel), Toma Andrei, Mocanu Florin, Cireașă Alexandru, Bordei Gigel, Tureac Valentin (min. 46 Bălan Nicu).

Victoria Traian a rămas pe ultima poziție în seria a II-a a Ligii a 3-a, cu doar 3 puncte și golaveraj 14-99, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu ACSM Oltenița.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •