Evenimente

Veniti la Festivalul Florilor!

Veniti la Festivalul Florilor!
Veniti la Festivalul Florilor!
Veniti la Festivalul Florilor!

In organizarea Primariei Municipiului Braila, la sfarsitul acestei saptamani, in Gradina Mare, va avea loc editia a VIII-a a Festivalului Florilor. Nici in acest an, brailenii care implinesc 50 de ani de casatorie nu au fost uitati, acestia fiind asteptati la o festivitate organizata in cinstea lor.

Manifestarea este programata in perioada 24-28 aprilie 2013, unde brailenii si nu numai sunt invitati sa participe la manifestarile culturale oferite de artistii braileni, sa admire miile de flori naturale in ghivece, fire sau aranjamente florale, sau sa guste din produsele puse la dispozitie de unitatile de alimentatie publica din Braila. De precizat ca ziarul “ProBraila” este partener media la aceasta frumoasa manifestare de primavara.
Astfel ca maine, 25 aprilie, se vor monta standurile pentru flori si terasele societatilor alimentare. Vineri, 26 aprilie, in intervalul orar 16:00-18:00, artistii amatori ai Casei de Cultura Braila va sustine un program artistic sustinut de solistii de muzica usoara si populara. Sambata, 27 aprilie de la ora 11:00, la Teatrul “Maria Filotti”, in Sala de Conferinte, Primaria Municipiului Braila va organiza manifestarea “50 de ani de casnicie”, unde primarul Aurel Simionescu, se va intalni cu familii de pensionari, care au implinit peste 50 de ani de casnicie. In intervalul orar 10:00-12:00, in Gradina Mare, formatiile de dans ale Liceului de Arte “Hariclea Darclee” Braila va sustine un program artistic. Nu va lipsi muzica populara cu solista Catalina Dragomir, de la Liceului de Arta “Hariclea Darclee”. In intervalul 12:00-14:00, program artistic sustinut de solistii Casei de Cultura a Municipiului Braila. De la ora 16:00, este programat un program Artistic sustinut de Palatul Copiilor Braila (Formatiile: Dance Star, Star Hids, Stelutele, Dinamic, Micky Mouse, Egreta, the Brams, Strumfii). Duminica 28 aprilie, de la ora 12:00, Muzica Militara a Garnizoanei Braila, dirijor Petrea Gogu, va prezenta un concert de promenada, iar de la ora 15:00, va fi un spectacol de muzica populara si muzica usoara realizat de elevii Liceului de Arta “Hariclea Darclee”. De la ora 17:00, va fi un spectacol de muzica populara cu Taraful Brailei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.