Politica

Vasile Varga candidează pentru un al 3-lea mandat de deputat

Vasile Varga candidează pentru un al 3-lea mandat de deputat

Vasile Varga candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 pentru un nou mandat de deputat din partea PNL. Vasile Varga a fost ales prima dată deputat în 2012, când s-a candidat uninominal, el obținând mandatul în Colegiul 2. În 2016 a obținut un al doilea mandat de deputat, candidând pe locul 2 pe listele PNL. Și la alegerile de anul acesta, Vasile Varga va încerca să obțină un nou mandat, tot de pe poziția a doua a listei PNL.

Vasile Varga a vorbit despre faptul că cei doi tineri care deschid listele de candidați ai PNL la Senat și la Camera Deputaților reprezintă un schimb de generații în rândul PNL, el fiind unul dintre puținii parlamentari ai PNL care au o vârstă apropiată de a lui care mai candidează pentru un nou mandat și la alegerile din acest an.

Deputatul Vasile Varga a spus că lumea trebuie să înțeleagă că rolul parlamentarului este să facă legi care să fie bune pentru întreaga țară, nu numai pentru județul pe care-l reprezintă.

Vasile Varga a vorbit și despre situația apărută în PNL, după desemnarea candidaților la alegerile parlamentare, spunând că astfel de decizii ale unora nu au fost numai la PNL, că unii și-au dat demisia nemulțumiți că rezultatul unor alegeri democratice a fost acela că nu au avut un anume scor ca să-i facă eligibili.

”Într-un anume timp, după ce se vor termina aceste alegeri, va fi necesară o restructurare a conducerii filialei, cu membri noi, unii poate nemulțumiți astăzi, care au avut o activitate pe care eu chiar o consider prodigioasă în campaniile electorale și care nu se regăsesc pe listele de consilieri locali sau județeni.

A fost o nemulțumire totală, dar nu a fost numai la PNL Brăila. La marea majoritate a filialelor există niște discuții, există niște conflicte pe care trebuie să le închidem aici, acasă. Nu este normal și firesc să explodăm și discuțiile pe care le avem noi sau nemulțumirile noastre nu ar trebui să ajungă la presă.

Noi ar trebui să ne restructurăm cu oameni care vor veni din celălalt eșalon, pentru ca la alegerile următoare să avem un candidat adevărat pentru Primăria municipiului și oamenii trebuie să fie aici, să facă ceva în decurs de 3 ani de zile, ca populația Brăilei să îi cunoască și apoi să își permită să se înscrie la o candidatură” a spus Vasile Varga.

Deputatul liberal a spus că este mândru că a avut o contribuție importantă în a-l determina pe Constantin Cibu să candideze din partea PNL în 2004, acesta fiind singurul primar liberal în municipiul Brăila după 1990.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •