ProBr

Un subofiter din cadrul Penitenciarului Braila se afla in stare critica la spital

Un subofiter din cadrul Penitenciarului Braila se afla in stare critica la spital
Un subofiter din cadrul Penitenciarului Braila se afla in stare critica la spital
Un subofiter din cadrul Penitenciarului Braila se afla in stare critica la spital

 

Din primele cercetări se pare că şoferul care se întorcea din Focşani şi venea înspre Brăila, chiar în momentul în care se afla pe podul de la Latinu, din motive necunoscute, a plonjat de pe pod. Omul a fost găsit de câţiva săteni sub maşină, care s-au chinuit până la sosirea ambulanţei să îl scoată de sub fiarele contorsionate.

Subofiţerul Ionel M. se întorcea ieri de la Focşani când după o cursă nebunească a plonjat cu maşina de pe pod. Acesta se pare că a circulat o bună porţiune din drum cu viteză excesivă şi chiar înainte să plonjeze a provocat un accident.

Subofiţerul a fost pe punctul de a se izbi frontal cu o maşină care circula regulamentar cu mai puţin de 200 de metri în spate, când s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure. Pentru că nu a mai putut evita impactul, maşina condusă de Ionel M. a lovit maşina din faţă doar pe partea stângă, zgâriind portiera şi spărgând oglinda. Deşi a produs o tamponare, subofiţerul nu s-a oprit şi a continuat cursa nebunească.

Ajuns pe podul de la Latinu, Ionel M. a pierdut controlul volanului şi a plonjat la câţiva metri distanţă, ajungând pe albia râului Buzău. Câţiva săteni au asistaţi consternaţi la întreg evenimentul şi au sărit imediat să îi acorde subofiţerului primul ajutor.

Oamenii l-au găsit pe Ionel M. sub maşină, în stare de inconştienţă şi plin de sânge. Cu greu au reuşit martorii să răstoarne maşina pentru a-l putea scoate pe şoferul inconştient de sub automobil.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. În momentul de faţă, subofiţerul se află în stare foarte gravă, este intubat, în comă profundă, şi prezintă şi un traumatism cranio-facial acut.

Dacă îşi va reveni din comă şi starea de sănătate îi va permite, şoferul va trebui să dea mai multe explicaţii poliţiştilor.

Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila:

Din primele cercetări, se pare că şoferul s-a lovit cu maşina într-un cap de pod din localitatea Latinu. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la faţa locului, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Chiar dacă se afla în afara orelor de lucru, evenimentul rutier a fost raportat conducerii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), care urmează să decidă în urma unei anchete interne dacă subofiţerul va fi sau nu sancţionat.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •