Sport

Un atacant și un fundaș central, dar și revenirea lui Adreano, noutățile echipei lui Florentin Petre

Un atacant și un fundaș central, dar și revenirea lui Adreano, noutățile echipei lui Florentin Petre

Dacia Unirea Brăila caută încă întăriri pentru restul etapelor rămase de disputat în Liga a 2-a. Deși încă nu i-au sosit jucătorii promiși de o agenție de impresariat, Florentin Petre se mulțumește deocamdată și cu revenirile unor jucători plecați după etapele din toamnă, dar și cu jucători care au devenit liberi după ce și-au reziliat contractele cu alte echipe.

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila va avea o misiune imposibilă în meciul din etapa a XXIV-a, în deplasare, la Sportul Snagov, liderul la zi al Ligii a 2-a.

Pentru meciul de la Snagov antrenorul Florentin Petre i-ar putea avea la dispoziție și pe noii veniți la echipă, care ar putea să mai întărească echipa care în primele două etape s-a bazat mai mult pe juniori din propria pepinieră. De altfel, la ambele meciuri din acest an, pe banca de rezerve au avut doar juniori, de 16-17 ani.

Pentru meciul de la Snagov antrenorul echipei brăilene ar putea să-l folosească în atac pe Momodou Lamin Jallow, un atacant în vârstă de 22 de ani care ultima dată a evoluat la Farul Constanța. Americanul Momodou a jucat în 11 meciuri în Liga a 2-a și a marcat 4 goluri pentru Farul Constanța. Momodou Lamin Jallow a fost adus să dezghețe lipsa de eficacitate din compartimentul ofensiv.

Cu cinci goluri primite în cele două etape din această primăvară, Dacia Unirea speră să mai rezolve din problemele defensivei prin venirea fundașului central Mohamed Lamine Diakite. Născut în 2 august 1996 în SUA, fundașul de 1.95 m, a jucat în toamnă în patru meciuri în iga a 2-a pentru Farul Constanța, marcând și un gol în meciul cu Chindia Târgoviște.

Zilele trecute s-a întors la echipă și angolezul cu cetăţenie olandeză Adreano van den Driest, în vârstă de 27 de ani, care a jucat în prima parte a sezonului în 7 meciuri pentru echipa antrenată de Florentin Petre.

De asemenea, pentru meciul de la Snagov ar putea avea drept de joc și portarul american Rogers Austin, deși va fi greu să îi ia locul de titular lui Iulian Moldoveanu, care a avut evoluții foarte bune în primele două meciuri.

Antrenorul echipei brăilene nu are jucători suspendați pentru meciul cu Sportul Snagov.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •