Sport

Trofeul Spectrum editia de vara

Trofeul Spectrum editia de vara
Trofeul Spectrum editia de vara
Trofeul Spectrum editia de vara

La sfârșitul săptămânii trecute, la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila, s-a desfășurat ”Trofeul Librăria Spectrum Creativ” la șah pentru copii cu vârsta până în 9 ani. La competiție au participat 37 de șahiști de la cluburi din Brăila, Tulcea, Constanța și Galați.

Concursul de șah a fost organizat de CS Micul Prinț Brăila, Direcția Județeană de Sport și Tineret Brăila, Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila. După 7 runde organizatorii au acordate premii pentru primele 5 locuri la fete și băieți de 9 ani și primele 3 locuri la categoriile sportivilor născuți în 2008, respectiv 2009. Turneul s-a jucat în 7 runde, sistem elvețian, cu timp de joc pe partidă de 61 minute/jucător.

Competiția fetelor născute în anul 2007 a fost câștigată de Ioana Bianca Chicaroșie de la ACS Genius Galați, care a câștigat toate cele 7 partide jucate și a acumulat 7 puncte. Pe locul 2 la această categorie s-a clasat Mara georgiana Gheorghe de la CS Micul Prinț Brăila, cu 3,5 puncte, iar pe locul 3 s-a clasat Paula Bordeianu de la Genius Galați. Locul 4 a fost ocupat de Sara Ștefănescu de la CS Micul Prinț Brăila, iar pe locul 5 s-a clasat Andreea Paicovici de la CE Fairplay Brăila.
La băieți de 9 ani pe primul loc s-a clasat Andrei Cezar Dumitrașcu de la CS Șah Club Galați, cu 6 puncte, urmat de Mario Bogdan Boghici de la ACS Genius și Mihai Cerviș de la Micul Prinț Brăila. Locurile 4 și 5 au fost ocupate de Eduard Ancuța de la Micul Prinț Brăila, respectiv de Sebastian Taram de la Genius Galați.

La copii de 8 ani pe primul loc s-a clasat Radu Cârâc de la ACS Fianchetto Constanța, cu 4,5 puncte, urmat de Andrei Crăciun de la CS fairplay Brăila și Gabriel Hristache de la CS Șah Club Galați.

Pe primele 3 locuri la categoria copii născuți în anul 2009 s-au clasat Matei Ștefan Iordache de la Genius Galați, cu 4,5 puncte, urmat de Mihai Savin și Sebastian Ciobanu, tot de la Genius Galați.

Sportivii clasați pe locurile 1-5 la categoriile fete și băieți născuți în 2007 au primit diplome, cupe și medalii, iar la celelalte categorii de vârstă au fost premiați primii trei clasați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •