Cultura

Targul de Carte BookLand vine la Promenada Mall Braila

Targul de Carte BookLand vine la Promenada Mall Braila

Targul de Carte BookLand, conceput ca o caravana cu carti, muzica, filme si jocuri, vine la Braila marti, 27 noiembrie, unde va ramane pana duminica, 2 decembrie

Targul urban BookLand a pregatit pentru iubitorii de carte o multime de surprize, oferte speciale, tombole, promotii si un playlist de peste 9.000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante.

„Aflata pentru a doua oara la Braila, echipa BookLand asteapta cu entuziasm intalnirea cu cititorii. Speram ca poposirea noastra in oras va fi o ocazie speciala pentru ca locuitorii sa redescopere placerea de a citi”, dupa cum a declarat organizatorul proiectului BookLand, Sorin Lucaci.

Targul de Carte BookLand vine la Promenada Mall Braila
Targul de Carte BookLand vine la Promenada Mall Braila

BookLand are o colaborare cu Fundatia „Noi citim”, iar in cadrul campaniei, brailenii vor avea ocazia sa achizitioneze carti valoroase la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

„Promenada Mall si oamenii frumosi din spatele proiectului BookLand au reusit sa aduca un targ de suflet la Braila, eveniment care cu siguranta va deveni traditie. Imi este draga definitia lui Andrei Plesu: „Cartile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca ingerii”. BookLand exact acest lucru isi propune: rasfoind o carte sa prinzi aripi!”, spune Anca Munteanu, director Marketing Promenada Mall Braila.

Conceptul BookLand este unul inovator atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania.

Caravana BookLand un targ indedit de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a doua editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line www.book-land.ro  – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.