Lifestyle Cultura

Stela Popescu vine la Braila pentru a se intalni cu spectatorii comediei „Mamaia”

Stela Popescu vine la Braila pentru a se intalni cu spectatorii comediei „Mamaia”
Stela Popescu vine la Braila pentru a se intalni cu spectatorii comediei „Mamaia”
Stela Popescu vine la Braila pentru a se intalni cu spectatorii comediei „Mamaia”

 Indragita actrita Stela Popescu vine duminica la Braila, pentru a se intalni cu spectatorii comediei „Mamaia”, care va rula in premiera la Cinema City din Promenada Mall, cu incepere de la ora 17:00. Stela Popescu va fi prezenta alaturi de toata echipa care a realizat comedia „Mamaia”, in care are rolul principal, respectiv actorii Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu si Madalina Anea, regizorul Jesus Del Cerro si producatorul Alma Bacula.

Comedia „Mamaia”, care va avea premiera de gala vineri, la CinemaPro, la 19:30, spune povestea batranei Matilda (Stela Popescu), nevoita sa tina piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar, care incearca sa puna mana pe mansarda ei. Tanase (Valentin Teodosiu), un individ fara scrupule si constiinta, si-a construit intreaga avere inseland persoanele in varsta si luandu-le apoi casele. Impreuna cu cei doi fii ai sai, Tanase recurge la cele mai josnice metode de evacuare, totusi, simpatica doamna nu numai ca e foarte hotarata, dar e si foarte creativa in felul in care isi apara proprietatea. De partea ei se afla o tanara plina de surprize (Madalina Anea), vechi prieteni, multi colegi si o doza foarte mare de noroc.

„Cred ca filmul acesta are legatura cu realitatea. Daca mergi prin Bucuresti vezi foarte multe cladiri frumoase si cred ca fiecare cladire are cate o ‘mamaie’. Cred ca daca toti ar fi ca mamaia, Bucurestiul ar fi mult mai frumos”, a declarat Jesus Del Cerro, cu prilejul avanpremierei peliculei.

Potrivit Almei Bacula, producatorul filmului, filmul spune o poveste serioasa, cea a batranilor inselati de rechinii imobiliari, insa tratata cu mult umor. „Este un film echilibrat, o comedie. Trateaza o poveste serioasa, pe care noi nu am vrut sa o tratam dramatic. Este o problema pe care batranii o au in Romania si mai ales in Bucuresti cu rechinii imobiliari. Noi am luat aceasta realitate si am facut o comedie cu Stela. Numai ea putea sa joace acest rol, este facut pentru ea”, a declarat Alma Bacul.

Stela Popescu a spus ca si in viata reala ar avea aceeasi reactie ca si mamaia pe care o joaca in film. „Nu am fost pusa in situatii din astea extreme, dar imi inchipui ca nu as sta de lemn Tanase. Cred ca m-as descurca si merita sa lupti pentru o idee, pentru dorinta”, a spus Stela actrita.

Prezenta la eveniment, Madalina Anea, interpreta personajului Ana, o prietena a batranei Matilda, a declarat ca la primul ei lungmetraj din cariera s-a simtit foarte bine si a fost foarte relaxata. „A fost un proiect foarte frumos, m-am distrat foarte mult, am fost relaxata. Am avut un rol foarte special. A fost un personaj foarte frumos si mi-a placut mult sa lucrez la el. Eu vorbesc si spaniola si m-am inteles foarte bine cu regizorul”, a aratat Madalina Anea.

Si Paul Diaconescu, interpretul unuia dintre cei doi fii ai afaceristului Tanase (Valentin Teodosiu), a declarat ca s-a simtit bine la filmari si ca a avut multe de invatat. „Pentru mine a fost o chestie noua, a fost intr-un fel un film de actiune. A trebuit sa incasez multe lovituri, am avut multe giumbuslucuri de executat  si m-am simtit pe jumatate cascador, pe jumatate actor”, a declarat Paul Diaconescu. El a adaugat ca dupa ce a incercat sa faca toate cascadoriile care-i reveneau rolului sau, la recomandarea regizorului, s-a limitat doar la cateva. „Eu le-as fi facut pe toate, a facut mai multe dublura si mai putine eu. Sa zicem un procent de 70-30, desi le-am repetat si eu la randul meu pe toate, sa fiu convins ca pot sa le fac. Cand am vazut ca pot sa le fac, am zis ‘Ok, fa-le tu, ca asta iti este meseria”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.