Sport

Sportul Chiscani victorie surprinzătoare la Popești-Leordeni

Sportul Chiscani victorie surprinzătoare la Popești-Leordeni

Sportul Chiscani a obținut sâmbătă după amiază a doua victorie consecutivă în deplasare, reușind să treacă cu 4-3 la CS Popești Leordeni. Formația pregătită de Adrian Baldovin are două victorii și un egal în meciurile jucate în deplasare, în timp ce pe teren propriu a rămas cu un singur punct, în urma egalului cu CS Tunari, după ce i-a fost anulată victoria în fața celor de la CSO Braganiru, echipă retrasă din Liga a 3-a. 

Gazdele au avut două ocazii în primele minute ale meciului. În minutul 2, Stângă a trimis mingea în transversală, iar la faza următoare, Popescu a apărat mingea șutată de Stancu.

Echipa din Chiscani a replicat în minutul 10. Adamache i-a pasat în stânga lui Claudiu Zaharia, care a pătruns în careul gazdelor și a șutat la poartă, dar portarul Duțu a fost la post.

Echipa gazdă a fost cea care a deschis scorul prin golul marcat de Luca în minutul 32. În minutul 36, după un contraatac, Sportul Chiscani a restabilit egalitatea. Zaharia i-a pasat lui Moldoveanu, acesta a centrat în fața porții, Preda a șutat spre poartă iar Duțu a respins mingea în față și tot Gabriel Preda a reluat în poartă, 1-1.

Repriza a doua a adus cinci goluri, dintre care patru marcate în primele 12 minute de la reluare. Emanuel Moldoveanu, în minutul 47, a șutat peste transversală. În minutul 50, cu un șut de la 25 de metri, Stancu a adus-o din nou pe SC Popești Leordeni în avantaj.

În minutul 51 după un contraatac rapid Marius Coman a lobat mingea peste portarul Duțu și a restabilit egalitatea, 2-2. În minutul 54, tot cu un lob peste portar, din interiorul careului, Alin Radu a adus-o pentru prima dată pe Sportul Chiscani în avantaj.

În minutul 62 Mădălin Pascu a trimis o pasă lungă pentru Emanuel Moldoveanu care a înscris și a dus scorul la 4-2 pentru formația din Chiscani.

Marius Coman a fost aproape de a marca pentru 5-2 în minutul 64. Șase minute mai târziu Popescu a avut o intervenție foarte bună, în situație de unu la unu cu atacantul gazdelor, Stancu.

Pe fondul dominării echipei din Chiscani, în minutul 83 gazdele au beneficiat de un corner, iar după o bâlbâială a apărătorilor echipei oaspete, Anghelini a redus din diferență. Putea fi 5-3 pentru Sportul Chiscani, dar la centrarea lui Moldoveanu, Iordache a trimis mingea, cu capul, transversală și partida s-a încheiat cu victoria echipei Sportul Chiscani cu scorul de 4-3, după ce la pauză a fost egal, 1-1.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, B. Dumitru (min. 70 Pârlog) – Lovin –  A. Radu (min. 70 M. Iordache), Adamache (min. 46 M. Coman), E. Moldoveanu, Cl. Zaharia – V. Mihai (min. 46 G. Chihaia).

Sportul Chiscani a trecut pe locul 12 cu 8 puncte și golaveraj 14-20, iar etapa viitoare va întâlni pe teren propriu lanterna roșie a seriei a II-a din liga a 3-a, Delta Dobrogea Tulcea, echipă fără nici un punct după 11 etape și doar cu un gol marcat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •