Sport

Sportul Chiscani – Unirea Slobozia 0-1 (0-0), după un meci cu multe ocazii de gol

Sportul Chiscani – Unirea Slobozia 0-1 (0-0), după un meci cu multe ocazii de gol

Marți , de la ora 17.00, în etapa a 22-a din seria I a Ligii a 3-a, Sportul Chiscani a întâlnit pe  AFC Unirea 04 Slobozia. Echipa din Slobozia s-a impus cu 1-0 (0-0), după un meci alert cu multe ocazii de gol. După ce a pierdut la limită în urmă cu două etape în fața Rapidului, Sportul Chiscani a pierdut tot la un singur gol și meciul cu echipa de pe locul 2. 

Oaspeții au avut prima mare ocazie de gol în minutul 11. Bălan a scăpat pe partea stângă și a intrat în careu de unde a șutat spre poartă. Strechie a respins șutul în față și mingea a ajuns la Șerban, care de la 10 metri, cu poarta goală, a șutat mult peste poartă. Peste două minute Șerban a fost cel care a centrat și Bălan a reluat cu capul din 6 metri peste poartă.

În minutul 15 Alin Radu a pasat în dreapta pentru Negru, care a intrat în unghi și centrarea s-a a trecut peste poartă. Peste 4 minute Iordache a șutat de la circa 22 de metri peste poarta oaspeților.

Oaspeții au revenit în atac și în minutul 24 Năstase a trimis din 8 metri peste poarta lui Strechie. Peste două minute a fost rândul gazdelor să rateze șansa de a deschide scorul. Honea a centrat în careu, dar Alin Radu a reluat cu capul peste poartă. În minutul 30 același Honea a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Alin Radu a trimis cu capul peste poartă. Un minut mai târziu Teodorescu a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, direct spre poartă, dar mingea s-a dus în plasa laterală.

În minutul 33 Șerban a pătruns spre poarta gazdelor și i-a pasat la marginea careului lui Teodorescu, rămas singur cu portarul, dar a șutat peste poartă. În minutul 39 Iordache a trimis cu capul de la 8 metri lateral dreapta, pe coțul lung, dar portarul Dobre a reținut. Contrar așteptărilor după atâtea faze de poartă, la pauză s-a intrat la scorul de 0-0.

Oaspeții au început în forță repriza a doua și în minutul 46 au trecut pe lângă deschiderea scorului. Teodorescu a centrat și Năstase a reluat cu capul peste poartă. În minutul 55 Bălan a scăpat singur cu portarul și din 14 metri a trimis pe colțul lung, milimetric pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu Răduca a centrat și Năstase a trimis cu capul spre poartă, însă Strechie a reținut. În minutul 61 Alin Radu a șutat de la 10 metri lateral stânga pe lângă bara de la colțul lung.

În minutul 62 Răduca a trimis o pasă în față pentru Mihai Adăscăliței, care a pătruns printre fundașii centrali ai gazdelor și de la 14 metri a trimis pe lângă portarul Strechie, 0-1.

În minutul următor gazdele au ripostat și Honea a șutat de la distanță, dar portarul Dobre a respisn în corner de lângă vinclu. În minutul 67 Răduca a centrat în careu, Bălan a retrimis în centru Adăscăliței a reluat din 8 metri însă Strechie a respins de sub transversală.

În minutul 78 Răduca a centrat în careu și Năstase a trimis spre poartă, dar Strechie a scos cu piciorul.

În minutul 80 s-a înregistrat cea mai frumoasă fază a meciului, cu două ratări, câte una la fiecare poartă. Mai întâi Honea a executat un corner de pe dreapta și Alin Radu din 7 metri a reluat cu capul în transversală. Oaspeții au pornit pe contraatac, Răduca a pătruns în careu și a centrat în fața porții pentru Năsatase, care din 10 metri a șutat peste poartă. Oaspeții au mai avut câteva centrări în careu, dar Strechie a fost eroul meciului și a respins tot ce a fost pe poartă.

Sportul Chiscani. Strechie – M. Pascu, G. Preda, C. Dobrin, V. Mihai – M. Iordache, G. Chihaia, Cl. Zaharia (min. 69 R. Enache), G. Honea – Al. Negru (min. 59 M. Munteanu), A. Radu. Antrenor: Adrian Baldovin

AFC Unirea 04 Slobozia: Dobre – Ene, Ibrian, Suciu, Gherasim – Răduca, Teodorescu (min. 90+2 Comșa), Adăscăliței (min. 77 Lemnaru), Bălan (min. 81 Milotin) – Năsatse, Șerban (min. 54 Chebac).

Sportul Chiscani a rămas pe locul 13, cu 19 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare, vineri, 12 aprilie, cu Înainte Modelu.

Astăzi, de la ora 17.00, CS Făurei va întâlni pe teren propriu pe CS Tunari.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •